• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt OGULIN REPORT!
 
 

OGULIN REPORT!

ImageTili bi doznat više o natjecanju u Ogulinu? >>>

 

 

 

 

Za početak napomenimo da je naš SPK Marulianus predstavljala ekipa u sastavu: Sandra Bakulić, Tina Malenica, Jelena Dujaković, Šime Malenica, Ivan Mihalj i Ivan Lisica koji su put Like krenuli na nesvakidašnji način - u busu punom dice (powered by SPK Lapis & SPK Caf) koja su također nastupala u Ogulinu, u mlađim dobnim kategorijama - naravno!


LEAD natjecanje je okupilo 15-ak muškaraca i 8 žena za koje je smjerove pripremia istarski as Filip Šobot.

Iz kvalifikacija su sve žene produžile u finale, a u prednosti je odmah u startu bila naša Sandra koja je jedina ispenjala zadani smjer do vrha.
Kod muškaraca je također kvalifikacijski smjer ispenjan do vrha i to dva puta - prvi je to učinia Pazinjanin Matika, a potom i naš član Lija. Od Marulovih aseva u finale se još plasira i Šime koji je u prvom krugu odličnim penjanjem zauzeo treće misto. Doktor nažalost nije bia te sriće - osta je bez drugog kruga.

 

Image

Foto gori: Miha u Ogulinskoj pločadi...

Image

Foto gori: Jele u akciji...

Image

Foto gori: Šampion ŽBL-a Šime u prigodnom odjevnom izdanju...

Image

Foto gori: Lija pri vrhu...

Image

Foto gori: Baki u elementu...

 

Finale, koje se održalo uz višesatno kašnjenje, okupljeni penjači su ipak dočekali više nego budni, najviše zahvaljujući još jednoj turi kvalitetnih i visokosofisticiranih Šobotovih smjerova.

Kod žena, Baki je održala visoku kvalitetu izvedbe, te je ponovnim usponom do vrha zasluženo odnila pobjedu i u našu klupsku vitrinu donila još jedan lead državni naslov! U bogato prevjesnom ženskom smjeru, za drugo misto je pošteno zafajtala i Lucija Brkan, na kraju druga, te iskusna Tiziana Perhat, na kraju treća. Nažalost Tina i Jelena nisu bile u ozbiljnoj borbi za odličja ali s obzirom da im je ovo bilo tek prvo lead natjecanje - ima vrimena.

Kod muškaraca, i Lija je Sandrinim stopama ispenja muški smjer do vrha. S obzirom da je za razliku od prvog kruga ovaj put to uspija jedini i on se pridružia Marulovom pobjedničkom nizu! Odlični Matika mu je ponovno bia najbliži od konkurencije, a za treće se misto uspia izborit Zagrebčanin Ivan Pevec, priskočivši našeg Šimu, ovaj put četvrtog.

 

Image

Foto gori: Raspoložena Sandra na putu za još jedan top...

Image

Foto gori: Lija na muškom top-u...

Image

Foto gori: Žensko postolje...

Image

Foto gori: ...i muško...

 

BRZINSKO natjecanje je okupilo otprilike sličan broj natjecatelj(a)ica ka i lead.

Kod žena je pobjedu odnila Lucija Brkan koja je u finalu bila brža od Riječanke Maje Vukas, a treća je bila Maja Božić iz splitskog Mosora. Sandra, Tina i Jele su ovaj put ostale bez odličja - kako kažu, bile su statično raspoložene.

Kod muškaraca Lija i Miha, također nisu bili bolje sriće - ispali su odma u prvom krugu ali je Marulovu čast do zadnjeg daha brania naš Šime Malenica kojem je u finalnom ogledu sa brzim Lukom Kivelom, zlato pobiglo u foto finišu za samo 4 stotinke razlike. Kivela je tako zasluženo odnia pobjedu i brzinski naslov.

 

Image

Foto gori: Tina u punoj koncentraciji...

Image

Foto gori: Žensko postolje...

Image

Foto gori: Najbrži muškarci...


 

>>> Tako je završila još jedna natjecateljska sezona u Hrvatskoj. Organizator, SPK Ogulin se vidno potrudia oko pripreme natjecanja i vjerovatno će se natjecatelji rado vratiti u Ogulin i dogodine. Ipak, sama izvedba natjecanja je u nekim trenutcima bila iznimno neozbiljna i na granici regularnosti! Više o tome pročitajte uskoro na našoj stranici u opširnom izvještaju vezanom za organizacijske probleme koji su, možda i više nego ikad, pratili ovogodišnja natjecanja.

>>> Što se mlađih kategorija u Ogulinu tiče, znamo da se okupilo oko 50 mladih penjača, a potpune rezultate po kategorijama očekujemo ovih dana na stranicama Komisije, kao uostalom i potpune rezultate seniora. Kako bi se reklo - stay tuned for more soon...

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990