Odpenji: Marulianus
 
 

Impressum

Pri učitavanju bilo koje datoteke sa servera www.marulianus.hr, vi prihvaćate slijedeće uvjete:

Sva prava ove stranice ©2004-2005 pridržava SPK Marulianus. Prikazivanje ili reprodukcija tekstova i ostalog sadržaja sa servera www.marulianus.hr na drugim site-ovima preko frame-ova, JavaScripti, java i drugih appleta ili prikazivanje u bilo kakvom dugom obliku, ili na bilo kojem drugom mediju bez istaknute napisane dozvole Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript je zabranjeno. Za sve informacije na ovoj stranici je za vjerovati da su točne i da su napisane točno u vrijeme slanja, ali se ne jamči da je to tako.

Niti jedna datoteka ne smije biti uzeta (kopirana ili stavljena kao link) sa stranica koje se nalaze na serveru www.marulianus.hr bez dozvole Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . SPK Marulianus ne može biti odgovoran za bilo koje štete ili izgubljenu dobit uzrokovanu datotekom ili informacijom preuzetom sa servera www.marulianus.hr.

Sve fotografije na ovoj stranici vlasnišvo su njihovih autora, a SPK Marulianus ima dozvolu objavljivati te fotografije. Zabranjeno korištenje fotografija sa servera www.marulianus.hr u komercijalne svrhe bez pisane dozvole autora fotografije. Ukoliko želite koristiti neku od fotografija objavljenih na ovoj stranici molimo vas da nam se javite na e-mail.

SPK Marulianus
Copyright © SPK Marulianus.