• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt BOULDER KUP HRVATSKE SPLIT 2004
 
 

BOULDER KUP HRVATSKE SPLIT 2004

ImagePovodom blagdana Sv. Duje, u Splitu je održano drugo natjecanje za Boulder kup Hrvatske pod nazivom Kup Sv. Duje 2004, a organizirao ga je HPD Mosor. Na natjecanju je nastupilo 25 natjecatelja (16 muškaraca i 9 žena). Postavljač smjerova je bio Tomaž Rant iz Slovenije, koji je pripremio po šest dosta teških boulder problema u svakom krugu natjecanja (kvalifikacije i finale) koje je započelo oko 10 sati, a završilo oko 19.30 sati sa proglašenjem pobjednika.

Kvalifikacije su protekle bez velikih iznenađenja, a u finalima je nastupilo po šest natjecatelja u svakoj kategoriji. Kod muškaraca nije bilo promjena među prvom trojicom u odnosu na prvo natjecanje ove godine. Kako se i očekivalo pobjedio je Marko Rožman (SPK Svarog) koji je popeo sve postavljene probleme, a iza njega su bili naši članovi Ivan Lisica i Domagoj Čikeš. Četvrti je bio Šime Malenica, peti Luka Kivela, oboje iz HPD Mosor, dok je šesti bio Siniša Atlija iz PD Bilogore. Od naših članova nastupili su Bruno Karadža koji je bio 13-ti i Ivan Guć koji je bio 14-ti.

U ženskoj konkurenciji opet su žestoku borbu za pobjedu vodile Tamara Zulim (HPD Mosor) i Sandra Bakulić (SPK Marulianus), a ovaj puta je Tamara bila bolja. U prvom detalju ni jedna ni druga nisu došle dalje od prve zone, dok je u  drugom detalju Tamara je došla do vrha, a Sandri to nije pošlo za rukom. To se pokazalo odlučujuće jer su obije ostala 4 detalja prošle bez bez večih teškoća.  Treća je bila Maja Lozić (HPD Mosor), čevrta Ana Previšić (SPK Svarog), peta Dajana Drakšić (PK Split), a šesta je bila Sunčica Ćiško (SPK Svarog). Od članova SPK Marulianus Bruna Kundit je bila sedma, te za malo propustila ulazak u finale, a nastupila je i Gabrijela Srzić

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990