• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Sine, samo Marul!
 
 

Sine, samo Marul!

:-)

Suveniri, akcije, sponzorstva!!!Ekipa, u Novu Godinu uskačemo puni elana i prvo se fokusiramo na ono šta je najbitnije - IZGLEDANJE!

U skladu sa tim, već za 15ak dana stiže šleper Marulovih official 1992 merch proizvoda koji će vam uljepšati svakodnevicu u vapnenačkom okruženju.
Bit će tu svega - borši na kurdile (odlične za penje, magnezij ali i lagani pazarić ili parkić sa dicom), čikari za kavu dok tijekom duge splitske zime čitate mudrolije prevelikog Marula, naravno upaljača, privjesaka za ključe sa dvojezičnim splitskim slengom, naljepnica idealnih za na auta, mobitele, laptope i obilježavanja "we were here" tijekom gostovanja!
Cijena je ka i obično sitnica, a više doznajte na pultu PCa. Roba uskoro stiže, a ako mislite da je šleper puno i da možete odugovlačit, naivni ste ka i pokušaji on sighta u PK Splitu!

Posebna pogodnost ide za članove koji uplate godišnju do kraja siječnja jer ćemo dvoje takvih nagradit ranije spomenutim proizvodima - datum izvlačenja i rezultati uskoro. Je, definitivno se vridilo rodit!

I to nije sve!
Svjesni zimskih uvjeta u PCu, po prvi put od 92ge idemo u nabavku Marulovih zimskih kapa i bandaža za glavu, a uz to ide i nova tura majica za odrasle i dicu jer mnogi u zadnjoj turi su ostali praznih ruku - i o tome na pultu!


>>> NE PITAJ ŠTA MOŽE MARUL UČINIT ZA TEBE, NEGO ŠTA TI MOŠ ZA MARULA!
- Udaramo radnu akciju za 15ak dana - idemo na dobro organiziran blic udar i podjelu posla na par ključnih segmenata. Prilika je to za osjetit kako je bit član opjevanih Trliša barem na par sati, te posli udrit lovačke uz marendin!
- Udaramo boulder kup HR krajem veljače - sa seminarom za suce. Zainteresirani komodajte se!
- Imamo i neka nova klupska sponzorstva - uskoro i o tome! 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990