• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Zlato u Imstu!
 
 

Zlato u Imstu!

Marjetaaaa !!!

Marjetaaaa !!!



Marjeta Smoje nas je jučer popodne bacila na kolina osvajanjem zlata u youth A kategoriji speed  natjecanja EYCa u Imstu (AUT)! Kakav fantastičan rezultat i još bolja priča u pozadini svega.

Pratimo već neko vrime kako duo SPK Mosora Marjeta i trener Ante Đapić Đapa treniraju u našem PCu i iskreno, guštamo ih gledat. Nema tu nekih posebnih trikova - jednostavno, stari dobri tvrdi trening, motivirana mlada penjačica i trener koji zna šta radi.
Imala je Marjeta ne tako davno operaciju ramena koja ju je udaljila sa stine na neko vrime ali šta se kaže, nije svako zlo za zlo, a ovo je stvarno najbolja nagrada za sve. 
Ako uzmete u obzir da se u našoj dvorani trenira na nekvarcanoj speed stazi di ideš prvih 10metara na jedan top rope, pa siđeš, pribaciš se na drugi top rope i ideš drugih 10m (od standardnih 15m) onda se postavlja pitanje kako neko može iz takvih uvjeta doć u legendarni Imst i osvojit natjecanje? Bez pretjerivanja, znanstvena fantastika!

...


Redakcija na čelu sa Didom šalje najbolje želje našoj ekipi na čelu sa izbornikom Lukom Kivelom koji upravo danas započinju lead dio EYCa u Imstu - sritno ekipa!
Ovo je treće do sada natjecanje lead sezone za naše mlade penjače, a posebno moramo spomenuti odličnu formu Lare Kmoch koja se plasirala u finale na oba dosadašnje natjecanja - Niederwangenu (ŠVI) i St.Pierre en Faucignyu (FRA)!
Marulov Lovre Čulić (Iglu Sport) je do sada nastupio u St.Pierreu di je zauzeo 27.misto - asu nedaj se!


>>> IFSC calendar & results






 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990