• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Bloc Summer Graz!
 
 

Bloc Summer Graz!

Marulići

Šae opet Graz?


Nemoš virovat, Graz je odlučia sve dat u penjanje i to je to! Osim juniorskog EPa (14-18g), organizirali su i Bloc Summer Graz za mlađe i starije koji ne nastupaju na EPu. Naravno, ekipa Marula je bila tu u sastavu Nika, Niko, Darian & Vana, a evo njihovog teksta iz kojeg je očito da redakciju čeka svijetla budućnost - bravo dico naša!


Bloc summer Graz…

Na put smo krenili sa klasičnom prepirkom, ko će di sidit u autu! Na kraju smo Niku (m) izgurali u sredinu. Problem jedan riješen, idemo dalje!
Usred Darianovog inzistiranja da se na njemu napravi vic zadobio je podljeve koji mu i zadnji dan nisu prošli… Nakon dosadnog putovanja stigli smo u apartman u Grazu. Prvo šta smo primjetili bile su informacije po svuda i slike golih žena (s leđa) u sobama. Za večeru je Niko užica da ga se odvede u super skupi STEAK house u kojem je pojia 250 g Rybeye bifteke! Na natjecanju sve je trajalo vječno, od samog zagrijavanja do kraja natjecanja. Malo nas je trema pojila al sve je to dobro, vanka smo, penjemo! Sa rezultatima, osim Nike (ž) nismo baš bili pre zadovoljni!
Niko je sa svoje 2 zone peška 20. misto, Deki  je sa svoje 3 zone uvatia 16. misto.
Nika je isto sa 2 zone čapala 14. misto dok je naša najdraža trenerica Vana sa 2 zone uvatila 13. misto! Posli gungule u Bolder Clubu smo kupili manistru i pesto te je utopili u suzama. Usput smo izbalansirali trošak od Jurićevog bifteka! Navečer smo išli gledat otvorenje EYCH-a! Sutradan smo bili malo preležerni pa smo išli gledat kvalifikacije kad su svi već bili gotovi! Popodne smo išli u Newton-a napravit trening koji smo dobili mukte! Zbog masaže koju je zatražila Vana Piccini zakasnili smo na finale mastersa koi je je zbog dramatičnih padova i pokušaja bia atraktivan! Fascinira nas je Petrin beta break- figure 4 za kojin je Niko poludia. I evo nas jutro, mi na putu u Split!
Ovi ode do mene tribaju prat kosu jer se zalipila od znoja i muke, dok Darian jedva čeka skočit u more!!!



Na biftecima :-)))



 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990