• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Fuzija za Zoranu!
 
 

Fuzija za Zoranu!

Jedna od jačih fotki iz Fuzije ikad - bravo Toni Bašić!

Uuuu

Falin te Bože!


Nekidan Did izlazi iz redakcije i govori: "Na praznicima san do utorka, zovi me jedino ako ko Fuziju popne..." Tako je i bilo.


Danas popodne, Zorana Frkić na Marjanu ostvaruje san i prolazi Fusion (7c)! Radi se o 13. ženskom usponu u ovom smjeru, a Zorana ga je izvela u najvećem mogućem stilu - teškom višemisečnom redpointu. Je, dobro ste čuli, najveći stil nisu ni fleš ni on sight nego stari dobri redpoint poznat i kao "psihijatrija na kraju grada"

Mi u Dalmaciji od davnina gajimo višednevni, višemisečni, poželjno je i višegodišnji redpoint - to je jednostavno tradicija. Ispod smjera se skoro pa ogradi parcela, okiti ga se ukapčanjima sa mailonima, pa se trenira, tempira, kemija, četka, proučava, prate prognoze, ljudi ti u prolazu dobacuju kad će i oće li, a ti u dubini duše moliš Boga da ga ne popneš jer uspon je u biti kraj romantike i rastanak sa linijom.

Naše misli su večeras sa Zoranom - svaka ti čast legendo! Čestitke od Dida i poruka da je vrime za neko novo kićenje - fala Bogu ponuda je odlična - forma je tu, moš šta oćeš!



>>> FUZIJA 2022. - woman vs. man vječna lista


:-)

>>> STOP PRESS:
Čovik koji je više puta nego iko paa na domak zadnjeg travajca Fuzije - Hrvoje Lacić Lacan, je ovih dana redovan u PCu. As se zaklea da će mu obe ćeri popet Fuziju kad već on nije i za sada pripreme idu po planu - Lota i Vini sritno!!!
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990