• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Zima u PCu!
 
 

Zima u PCu!

Repka 2022.

Reprezentacija, lead uživancija & ŽBLacija...Ovogodišnja sezona u PCu je startala u velikom stilu! Krenula je sa seminarom za postavljače smjerova u organizaciji HSPSa, a pod vodstvom slovenskog maestra Mihe Hribara kojeg je u ovom prvom izdanju, zbog nemogućnosti dolaska, pokria izbornik Luka Kivela. Polaznici tečaja su na čelu sa Kivelom i njegovom desnom rukom Tomislavom Šprohom odlično iskombinirali seminar i pripreme reprezentacije na kojima se okupilo preko 20 naših mladih penjača. Ekipa je u odličnoj atmosferi prošla vrlo zanimljive sadržaje, a testirani su i od strane stručnjaka sa Kineziološkog fakulteta u sastavu Gilić-Vrdoljak. Našoj reprezentaciji želimo uspješnu godinu pred njima!

Paralelno, nije se mirovalo u 7.kocki di Daniel Piccini nastavlja svoju misiju obaranja rekorda postavljenih lead smjerova u istoj!  Na stini je već sada 25 klasika, a sve više ljudi u PC dolazi radi leada i to nas ne čudi -  "za konop" se najbolje pripremit "na konop" - ako se razumimo ;-)

A u međuvremenu svaka kala šuška o trećem kolu ŽBLa koje se pod motom "It´s coming home!", nakon TNTa i Lapisa vraća u PC! Nemate se potribe pripremat za Marulov 3D jer se za njega nemoguće pripremit, samo budite ležerni i trgnite jedan pelin uoči starta! Više informacija o trećem kolu uskoro!

A izvan PCa - poznata splitska zima je okovala grad - ovaj vikend zovu sunce bez vitra i 15C u hladu - navodno će na rivi ponestat kave...

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990