Odpenji: Marulianus Zanimljivosti Reportaže Report: Albarracin 2021.!
 
 

Report: Albarracin 2021.!

Vitezoviiiii

Vitezovi za pamćenje!


"Večernja" grupa iz Marulova PCa- poznatija kao Kivelini Vitezovi se vratila doma, pa je tako u velikom stilu privedena kraju ekspedicija u španjolski Albarracin o kojoj je šuška cili grad. Marijana Micika Babić je nekidan uklizala u redakciju i donila tekst i fotke za report koji vas čeka u nastavku - guštajte ljudi:






Hm, a zašto Kivelini vitezovi ne bi išli bolderavat?

Tijekom zagrijavanja na tatamiju otvorila se tema, a već 2 dana nakon smo imali bukiran smještaj i avion. Tako lako i bez puno kompliciranja. Divota! Sad je bilo samo pratit prognozu i molit Svemir da nan učini vrime i da prođemo bez ozljeda, šta je i normalno za jedan rock trip.

Da. Baš zanimljivo šta to spominjen jer je bia snig, pa kiša, pa snig, pa kiša. Užas. Al to je sve palo u drugi plan kad je Tešija ozlijedia ovojnicu, a Kiveli nacika meniskus šta se odrazilo i na tetivu kvadricepsa. Čovik je iša na punkciju dan prije leta... Obećavajuće zvuči, znan, al dajte šansu ovom izvještaju. Bit će zanimljivo!

Potrefilo nas je naaajlipše vrime za penjat! Bilo je taman sunca, oblaka i vitra. Suho. Drugim riječima, uvjeti.

Od sektora smo penjali redom u:
Cabrerizo Albarracin di nas je u svoj boravak primia klasik Techo don Pepo 7A kojeg su Kivela i Leon prošetali za zagrijavanje, a kojin su se kasnije okitili Nikola Oil Tešija i Zoran Blažević Zoka. Minja Čulić je bila blizu jednom pravom ženskom Metodo bizarro 6C. Sljedeći klasik kojeg se popelo je don Pepo 7B, a uspon pripada našen Leonu koji je napleska ukupno 45 smjerova težine od 6A do 7B.

Meni ipak najdraži sektor Techos se proslavia sa predivnom šminzlom i pločadom Brainstorm 7A kojin su se okitili Tešija i Zoka, ali i moja malenkost, Micika.

Moramo spomenit i našu majstoricu od pletenja pletenica na ovom tripu Katarinu Dražić i njen prvi Trigonometria 7A koji je svladala sa čiston peticon daleko od zalaska sunca u noć. Teeeški spektakl! Spavaš li mirno Marko Pehar? Bravo Kate, Trogir te čeka!

Sektor Mezquita nas je počastia s još jednim probijanjem levela. Filip Dužević je senda svoj prvi Viejos Ciegos 7A pleskanjen slopera i čokiranjen pete. Bravo Filippo, majstore čokiranja pete!
U produžetku sektora, Indian secret garden 8B je smjer koji nije šala i već sam pogled na hvatišta i kretnje govori da je samo za odabrane. Upravo mu je Kivela bia na repu. Da je samo taj dan sve proteklo kako smo planirali, sad bi se slavilo na veliko. Možda se nebi ni vratili doma haha

Sektor Arrastradero je obilježen padnjen s topa prvog 7C Manuchakra smjerčine za Leona, ali moramo nešto ostavit i za drugi put, jelda? Tešija prolazi Mantra 7A i ka da mu to nije dosta, prolazi svoj treći 7A u istom danu i to Zig Zag, slavni strop. Dok je stvarni brat Nalle Hukkataival nonšalantno prolazia kraj nas i gleda ima li uopće koji smjer da nije popea, Luka Kivela je plesnia Abrazo Fuerte 7C iz druge i to s djelomičnom rupturom stražnje lože live noge te naciknutim meniskusom i tetivom kvadricepsa desne noge. A moj Nalle, jel čovik zvir or what?!

Ja san nabila kost i slavno ušla u skupinu penjača s hallux valgusom, tako da smo ja i Kivela jedan dio tripa proveli u civilu: on sa zavojima i na ibuprofenima, a ja ko prava Čehinja u njegovin prevelikin kroksama i vunenin čarapama!

Povratak nazad je bia za pamćenje jer su nas izludili s testiranjima, QR kod, barkod, ovi kod, oni kod, nebitno jesi cijepljen, testiranje, ali di, kvota na aerodromu popunjena, taxi, privatna klinika, lete euri, primljeni priko reda, blokira komp, još 45min do polijetanja, neće da otvori link, neće da otvori web, ne radi nikome net, razgovor na španjolskom, ja u kupe, ona u špade, još 30min do polijetanja, zakasnili predat kufer, lete euri, trčanje ka Sam u kući po aerodromu, check-in, ostavili Kivelinu šipku za zgibove zaštitaru, lete euri, random ostavili Leonov kufer sretnom nalazniku, lete euri, saznali da u Ryanair moš sa 2 školske torbe, 3 kese, 2 kumpiruše, poletili, sletili, srića, auto, Hrvatska, večera u Senju na proslavi vjerojatno neke brigade uz narodne pjesme, lamperiju na zidu, peć na drva, karaoke i odličnu hranu, ponoć, Split, stan, moj madrac, moj jastuk. Dobro je sve. Hvala i do čitanja!

P.S. Rekla san van da će bit zabavno štivo :)



Kako dobra linija!


Mmmmmm


Leone naš!


"Da je bar doma ovako!"

...

...prvi 7A !!!

Kate


Čarolija!!!

Noćno penjanje

...

Epidemiološke mjere na razini, bravo Vitezovi!

Samo besa!!!

Kivi prije nove ozljede :-(

...

...

Buildering

Ozljeđeni duo!

...

Kivi baca šipku (mač) u škovace!

...

La familia

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990