• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Kombinirani vikend!
 
 

Kombinirani vikend!

Vana ponovo prva!

PH za kraj 2021-e!Ka šta znate ovaj vikend je bia rezerviran za Prvenstvo HR u kombinaciji za 2021. u našem PCu! Kao organizator dali smo sve od sebe da natjecanje bude na razini koju zaslužuje i stvarno je bia gušt nakon duže vrimena ugostit naše kolege iz ostatka Hrvatske.

Atmosfera je, usprkos manjku gledatelja zbog Covid restrikcija, oba dana bila prava natjecateljska - vidili smo puno dobrog penjanja, mladih nada i starih aseva, a naše nove dvi kocke bouldera su položile prvi pravi test od otvaranja - to je definitivno ono šta je PCu do sada falilo!

Tili bi prije svega čestitati svim natjecateljima na nastupu, te najboljima na osvojenim titulama! Također komplimenti idu svima koji su sudjelovali u organizaciji, a bilo je uključeno zaista jako puno vridnih ljudi, bez kojih ovo ne bi bilo moguće organizirat i to ne samo iz našeg kluba - SPK Mosor je ginia sa nama cili tjedan. Da svo to osoblje ipak priživi pobrinuli su se naši sponzori LAB Split - Craft Brewery BARBA i Mandrill`s Street Food.
S naše strane šaljemo i ispriku za manjkav postavljački posal u lead disciplini seniorki - cure, nemojte zamirit, odužit ćemo se prvom prilikom!

Pozdrav svima iz Marulovog stožera!


>>> Svi rezultati - one and only - RAFOASU.com
Mandrill`sBarba
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990