• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Kreće ŽBL!
 
 

Kreće ŽBL!

Aaaaaa

Boulderingom kontra Korone!


Rič tj. pridjev LEGENDARNI koristimo u našem žargonu prečesto, i za ono šta je legendarno, a katkad i u sprdnji kad je nešto sve samo ne legendarno. Ali dragi naši kad kažemo ŽBL (Županijska boulder liga) onda se doslovno naježimo od količine legendarnosti koju te tri riči sadrže!!!

Ukratko - ŽBL se vraća i sve skupa miriše na teški spektakl jer su se udružile čak tri od četiri najbolje dvorane u gradu i okolici TNT - Lapis - PC Marulianus. Četvrta najbolja dvorana na Mertojaku je isto imala volje ponudit svoje kapacitete al organizatori su se složili da se ne ide u tom smjeru jer je Katakombe na Mertojaku potrebno sačuvati ka muzejski primjerak dvoranskog treninga na ovim prostorima, te bi velika količina ljudi mogla oštetiti njenu vrijednu arhivsku građu pod stalnim nadzorom kustosa Pipe.

Uglavnom, prvo kolo je na rasporedu 13.11. u TNTu i jedino šta nas brine je sranje sa Koronom...a da se bar ugužvat ka u dobra stara vrimena, ka na ovoj fotki...PC je onda ima samo tri kocke, svaka rupa je bila puna, a jedini volumen je bia oni trokut desno (i guda) ... o tempora, o mores!

Sritna ti još jedna sezona ŽBLu naš!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Zadnje osvježeno

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990