• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti FA: Skyline!!!
 
 

FA: Skyline!!!

36-ica & obožavatelji

Samo nebo!!!



Ovog vikenda, teške borbe na Markezinoj gredi! Vijesti su revolucionarne, pa preporučujemo da sidnete prije nego nastavite sa čitanjem daljnjeg teksta :-)

Zaplet priče se dogodia prije par tjedana kad je udruženi pohod klanova Zokić & Lisica na Markezinu grubo i bez najave prikinulo grmljavinsko nevrime. U skoro pola ure padanja je smočilo doslovno sve osim jačih prevjesa, a kad je napokon nevrime stalo, ekipa se ispunjena sjetom odlučila tek tako da dan ne propadne uć u stari dobri Skyhook - Ivan Lisica svjedoči:

"Ušli smo u Sky-a u ime starih dobrih vrimena! Smjer svi zaobilaze u širokom luku od kad je puklo ključno hvatište u detalju i nije to više ni sjena starog Sky-a ali guštali smo u donjem dilu ka prasci...tijelo je samo penjalo poznate pokrete, a onda na velikoj rupi malo prije detalja - španaj! Ta nova verzija detalja koju je Niksi popea je masu teška, a iskreno nije i da lipotom motivira...u tom momentu pogledam desno, pružim ruku kad tamo sloper rampa sa par krimpova, izdignem se više onako našpanat, uberem još par hvatišta kako lagano voze koso u desno...oči su samo zaiskrile, pogledan brata Boćija - sve mu je odma bilo jasno! I ženama isto... :-)" 


Ekipa je sljedećih par vikenda ispucala na dječje rođendane ali uspili su barem zadržat kilažu na nuli, a onda se ovog vikenda napalo u velikom stilu sa legendarnom Boschevom 36-icom! Malo bušenja, četkanja i starog dobrog dešifriranja na kraju su rezultirali Fa-om nove linije - Skyline (7b)!
Budući klasik Skyline je više od samo jednog novog smjera na Markezinoj jer sa tim smjerom smo vratili život Skyhooku čiji će se legendarni donji dio prevjesa ponovo penjat i finiširat kroz ovu novu izlaznu verziju za koju se autori slažu da je teški top u svakom pogledu!

Kakva prekrasna priča na 50-tu godišnjicu penjanja na Markezinoj!


Spoj mladosti i iskustva :-)))

Lisice & Zokići






Komentari  

 
+1 #1 Perica 2021-10-04 16:21
Kakva vrhunska ekipa! Asevi i asice, u velikim i malim izdanjima :-)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990