• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Betomat na Gredi!
 
 

Betomat na Gredi!

Stara Mati

Sezona startala u najvećem stilu!


Oduševljeni smo senzacionalnim startom nove sezone na Gredi 2021. kojeg je obilježilo postavljanje betomata ispod Skyhooka!

Radi se o stroju nalik bankomatu koji vam omogućuje da odabirom pojedinog klasika saznate betu (ili više njih) za isti! Revolucionaran je to patent i koliko znamo prvi takve vrste u svitu, a osmišljen je u  radioni naših mladih inžinjera koji su popisali sve moguće kombinacije iz smjerova Markezine Grede što je definitivno strašan posal – bravo momci!

Glavni investitor projekta, Ivan Mihalj, poduzetnik i legenda sekcije Solin kaže da mu je betomat bia san još od onog lita kad je projektira Kacota: „Cili kolovoz je to trajalo, bia sam jak ka konj al posidia sam za povatat sve bete! Teže mi je bilo to nego faks završit...ukratko, posta san zaljubljenik u kvalitetnu betu!“

Did Marul na čelu sa redakcijom podržava ovaj dašak nove tehnologije na Gredi i priznaje da jedva čeka sist i u miru sa Babom pogledat kombinaciju za Bebita ali potom se i prisjetit kako ide VTNZ kojeg je davno  fleša ali nikad nakon toga ponovia usprkos brojnim pokušajima!


Gori sve  - Na Gredu momčino!!!





Komentari  

 
+11 #1 Đapa 2021-04-01 10:50
Dide moga si objavit i da je Kivela završija vodič, al kad malo bolje razmislin ovo je ipak realnije...
Citat
 
 
+2 #2 Did Marul 2021-04-06 22:44
Đapa, dogovoria sam sa Kivelom besplatan potpisani primjerak za tebe! Idu i Pehijeve gaće uz to, tebi žuto uvik lipo stoji, šta ćemo za veličinu - L?
Citat
 
 
+1 #3 Đapa 2021-04-07 14:55
Citat Did Marul:
Đapa, dogovoria sam sa Kivelom besplatan potpisani primjerak za tebe! Idu i Pehijeve gaće uz to, tebi žuto uvik lipo stoji, šta ćemo za veličinu - L?

Može dide, kad je bespla sve prihvaćam...al veličinu ću javit naknadno tko zna koliki ću bit 2028., možda mi Zlodrine budu bolje stajale
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990