• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Samo nek je viteški!
 
 

Samo nek je viteški!

Ivna Jurić

Ivna & prijatelji!Nice! Imamo novi ženski b+ u gradu - Ivna Jurić, mater o Cvite i žena o Leona je prošle subote popela svoj najteži smjer do sada - top liniju Hong Kong (7b+) na Marjanu! 

Još do jučer teška boulderašica sa averzijom prema konopu, ove zime živi renesansu na Marjanu i iz sešna u sešn penje sve bolje i kiti sve redom.  U Hong Kongu je imala manjih problema sa betom al kad se sloper zakrimpaa klasik je platia buletu - bravo Ivna!

Za to vrime, lagano u backstageu, Kivelini Vitezovi predu! Živo je bilo na Perunu di Marijana Babić Micika prolazi uvik neugodnu pločadu Ursu Minor (7b), a Ivan Mario Staničić Stana Auroru Borealis (7b)! Relativno novi smjer Igora Šupića je na sigurnom putu da se izliže ka Tortuga u Mišjoj Peči! Iskreno, to nas ne čudi jer Aurora je vrhunska linija koja s poda nije nešto al pokreti su teški Aljoša Grom!
Nenadano, feštu u Kafiću kvare momci sa komina Moco & Niksi koji također blaguju Auroru i oba dva nude spuštanje (po prvi put) na a+/b tj. a+ - aloooo, momci, tako lip smjer zaslužuje b - tu nema priče! :-)))))))

Nastavlja se veljača. Za vikend zovu trenje.


>>> SAMO DID:
- Marule, Trogir je hit!
- Zmaju, neznam koje si godište, al Trogir je u veljači hit od stoljeća sedmog.
- Dide skužaj, ako san te snerva.
- Idi i ne griješi više...
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50