• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ponovljen DVT!
 
 

Ponovljen DVT!

Niksi u DVTu!

I Tvrđava... !!!



Idealno misto za izolaciju i spas od Korone je majka Markezina Greda, ovih dana okupana suncem i u idealnim uvjetima! Pa i ne samo to, Majka je dobre volje, raduje se trudu i dopušta uspone - nešto šta sigurno nije čest slučaj i valja iskoristit!

Početkom tjedna naočiti Luka Trumbić je na istočnom dilu penjališta i prolazi dug o kojem priča samo u superlativima i sa puno respekta - Tvrđava Klis (8a) - više od linije, više od smjera!
Nakon ovog uspona Luka je spakirao kufere i sa najmilijima krenuo u tešku karantenu na Brač. Danas je blagovao Smrku - majku svih karantena i tatu svih izolacija - Luka sritno!

Jučer na Gredi levitirajući kralj scene u formi života - Nikola Kramarić Niksi! I on, ka i Trumba, napada dug - Dan velikog trenja (8b+) - neponovljivu liniju koja, sve do danas, nije imala razumjevanja za njegov trud. As prolazi u prvom pokušaju nove sezone i dokazuje istinitost stare poslovice - "Kad oće oće, a kad neće, duplo neće!". I dok se Nikola večeras u društvu napitka na bazi hmelja pita:"Šta se ovo događa i šta da provam popet sljedeće!" - Did Marul odgovara - Bravo maci, možeš šta te volja, samo nemoj ziheraški!!!

Nastavljaju se luda vrimena u Dalmaciji di težaci, Korona i kilometri vapnenca vode surovu borbu za goli život ... Bože pomozi!





 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990