• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti STBL u subotu!
 
 

STBL u subotu!

Tome, legendo!

Drugo kolo ludila!Lagano Dara V Vrdoljak u redakciji, guštamo ga vidit i čut! Kuk mu je bolje, nadamo se skorim usponima, a ovi put tema - 2. kolo STBLa sezona 2020. na meniju ove subote 29.02. u standardnu uru!

Dakle, napada se drugo kolo lige sa tri top postavljača, nezna se koji je lipši od kojeg. Luka Trumbić nudi moderan Tokio štih u trećoj kocki, a Boris Rožić Roža i Luka Kivela Kiwi deru old school na ostatku bouldera. Za pultom i dj mixetom legendarni Dani Piccini, a na prijavama i rezultatima Dara V glavom i bradom - unaprid nam garantira par šarmatnih grešaka u zbrajanju koje će se lakše pribrodit uz nešto pive.
I naravno, bez ikakve dileme, iako su prošle maškare, kolo će bit maškarano - pa šta će nama neko govorit oćemo se i kad ćemo se mi maškarat ili nećemo. Isto tako, nezanima nas ni korona virus i jeste li bili u Italiji ili niste - kašljat ćemo skupa i kihat jedni u druge, skupa pleskat slopere i pit iz iste boce - ajde čovik moj, triba se opustit - ča je život vengo bouldering!

Vidimo se u subotu - voli vas Did! 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50