• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Samo Albaraccin!
 
 

Samo Albaraccin!

Albaraccin je sve!

Ljubav je to!


Veća je vjerovatnost da će te ove jeseni/zime srest dalmatinskog boulderaša u Albaraccinu nego u Tugarama! Jel to u redu? Naravno da je! Jer to je ljubav, a u ljubavi je sve dopušteno.
Nekidan mater Ivna, mala Cvita i padre Leon otvaraju sezonu turneja dalmatinske boulder scene u španjolsku meku. Neda im se pisat niti dilit materijal za reportaže, samo se smješkaju i cipaju booking za sljedeću turneju, u Albaraccin naravno.

Prije par dana iz Albaraccina se vraćaju Marina & Trumba. I oni se smješkaju. Tugare su in sad još manje napete. Trumba je čak nešto i popea Galactica, Abrazo Fuerte, Zendagi Mizgara - sve 7c, ovi zadnji čak i na fleš. Oni bi sljedeće bookirali Font, al Did govori da je u Fontu uvik loše vrime - zašto ne opet Albaraccin?

Ovog prolića ženi se naš prijatelj Moco. Fala bogu da će momačka bit za pamćenje, a Moco ju je odlučia organizirat di drugdi nego u Albaraccinu - kreće se nakon šta se potaracaju fritule i bakalar, par dana nakon Božića, a ekipa je za pamćenje. Ako konstatiramo da Albaraccin nakon ove ekspedicije više neće bit isti - virujemo da nismo daleko od istine!

A do tada - Feliz Navidad a todos!!!>>> VI PITATE - DID ODGOVARA:
- Marule, ka ozeba sunce čekam Kivelin video od turneje Albaraccin 2018.!?
- Zmaju, izdrži! Objava je u planu na 10. godišnjicu turneje!
- ...

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50