• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ritam lita!
 
 

Ritam lita!

Sekcija Solin živi!

Dalmatinske pikanterije...

Lito je udrilo tuta forca ali naš mali pošteni dalmatinski težak se nimalo ne uzbuđuje. Njega život nije mazia i zato kilometarska dalmatinska bojišnica usprkos toplotnom udaru pršti od događanja. Redakcija je uključila filtar pikanterija pri odabiru vijesti, pa krenimo redom...



Ante Đapić javlja da se od idilične Gospinice u zadnje vrime pokušava učinit kontorverzna Markezina greda i odlučan je da se to nesmi dopustit – podržavamo ga skroz! O čemu se radi?

Suprug Ane Cokarić, Jere nekidan predlaže najveće dizanje ocjene u povijesti ovih krajeva. Nakon xy pokušaja kroz nebrojeno sešna prolazi antiklasik Prčeviti (7b+) i upisuje ga ka 8a! Radi se o smjeru koji je do sada popet tri puta, pa Jere poziva CSI Pokret Otpora da pregleda je li u detalju šta puklo. Pokret se oglasia kratkim priopćenjem da će rado uskočit u pomoć iako u smjeru i nije bilo hvatišta nego čvrlja, dvi.

Metar ipo livo, karizmatični Ivan Ljubičić Ljubo nudi dizanje Dobrog posla na Gospinici kaže: "Na pogled nije manje od 7a!". Zanimljiva misao - redakcija oma vuče paralelu - koliko je onda Prčeviti na sajt?

...

30-ak kilometara zapadnije na Markezinoj gredi starta vikend kakav se samo poželjeti može. Naše dežurne službe su proglasile prvi ovosezonski DVT, puk vadi jakete i kape, a na Klisu su ukapčanja već u vodoravnom položaju.
Virovali ili ne istočnim sektorom nakon dugo, dugo vrimena ponovo jezdi legendarna sekcija Solin. Braća Ivan & Grgur Pavao Mihalj nabiru kilometre u laganicama koje i najmržem početniku ne bi preporučili! Ivan je u fazi ponavljanja ranije popetog, a Grgur sajta teške sačekuše ka šta su Paprika i Topla radenska. Istovremeno momci bacaju radnu akciju ispod Pipija i daju primjer kako se brine za svoje penjalište - kapa doli, tako se to radi!

...

A u Splitu, rodnog se doma tek prekjučer domoga Igor Grmuša Grmi. Asu želimo ti sve najbolje u daljnjem oporavku baš ka i Turskoj kuli koju od sada zaobilaze i ona dva tri čovika šta bi ponekad zalutala ;-)

D muerte!
V muerte!
T muerte!


Komentari  

 
0 #1 Ivan Kuvacic 2019-06-30 15:52
I čvrlje su hvatista
Citat
 
 
+1 #2 Dani 2019-07-01 11:15
Bravo braća Mihalj!!!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990