• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Marul za Daru!
 
 

Marul za Daru!

Dara vs. Marul!

Kakav Badnjak na Marjanu!!!


U redakciji teško blagovanje - vonj bakalara i nordijske jele, Did taman cipa po fritulama kad stiže vijest sa Marjana - Dara je popea Marulianus (7c/c+) - može li bit bolje!? Ma di bolje, čovik moj!

I doista, Marulov momak iz susjedstva Dario Vrdoljak je danas uša u birano društvo lokalnih imena koja se mogu pohvalit prolaskom vjerovatno najpoznatijeg smjera u ovim krajevima. Nije to lako fureštima razumit jer ne radi se tu o ocjeni i nekoj posebnoj težini već prije svega o tradiciji, ponosu, pa i prestižu!

Ali u kakvom stilu je ovo Dara proša? Virujte nam, ko nije bia na Marjanu zadnjih dana teško će povirovat. Samo je jučer momak uša u smjer 7 puta. Od toga je čak 4 puta uspia past iznad rupe u sredini ploče di u biti smjer završava i nakon čega se čak i Did nemože sitit da je iko ikad pao. E pa samo jučer je tamo Dara okinia 4 puta - 2x u pokretu na mono, 1x u pokretu na tramvajac i pazite sad ovo - 1x između zadnjeg tramvajca i sidrišta!!!
I da stvar bude luđa...već jutros umisto toplog obiteljskog doma Dario bira prvu crtu bojišnice i uz podršku opjevanog Marka Pehara prolazi smjer iz prve - pogađate, nebo je proplakalo!

Zaletite se do Lacana ako ste u blizini i stisnite šaku ruke ovom momku koji je pokaza mladima i podsjetia stare kako se živi istinski a muerte! Bravo Dara !!!


Dara u pokretu koji mu je bia glavni detalj - sa police na mono. Pitajte ga koliko je puta ode pao - neće znat odgovorit! Dara je sve!!!

U detalju!

>>> Photo credit Tom Bauer:

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50