• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Cure u formi!
 
 

Cure u formi!

Darla & Ava

Šamaranje 7Aevima!Baba nam javlja da zadnjih dana niz njenih prija, dama sa ST scene, upisuje kvalitetne uspone, te podiže osobne levele – radi se o pravoj najezdi 7Aova!

Eni Malenica prolazi na Marjanu Carsko vino (7a), a Marijana Babić Bananu split (7a) – Eni je ovo prvi te težine do sada, a Marijani prvi da je popela SUNS (sa ukapčanjima na sebi) – bravo cure!

U međuvremenu u Španjolskoj – Darla Civitico i Ava Marušić prolaze svoj prvi 7A boulder – Megamantel - ka šta fotografija sugerira – cure su u formi života, a Albaraccin je sve!

 

Ova vijest i spomenuti usponi će definitivno unit nemir u muški tabor koji je nakon Cokarićevog prolaska Fuzije tia provet miran Božić u krugu najmilijih. Baba podsjeća na povijesnu činjenicu da „svaka žena koja okiti Fuziju, popne Fuziju“ , pa sigurno neće biti drugačije odluči li se koja od ovih dama za ulazak u taj Marjanski klasik.


Istovremeno, Marko Pehar već neko vrime koketira sa prolaskom Fuzije, a Dara Vrdoljak se pravi lud i projektira Marula, u domovini težaka nikad dosadno...


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50