• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Jesen u Ospu!
 
 

Jesen u Ospu!

The Mišja

Trumba, Niksi & dica!


Da je pravi vođa i izbornik dokaza je Luka Trumbić nekidan kad je za završno okupljanje u sezoni mlade HR reprezentacije odabra slovenski Osp/Mišju peč!  Misto di se kalilo slovensko penjanje ali i svi HR penjači koji drže i ne drže do sebe je jednostavno ono šta se mora proć i doživit, a većini naših mladih ovo je bia prvi susret sa svetinjom - onaj koji se ne zaboravlja.

Na stranici Croatia climbing teama bacite oko na niz fotografija i dnevnih izvještaja, a mi ćemo u nastavku iskoristit priliku da istaknemo uspone troje dice o` Marula:


Eni Malenica - tona šestica na pogled, na fleš i na sve druge moguće načine.
Mikula Bašić - šleper lakših smjerova uključujući Sistolični vrt (7b+) iz druge i Euro (7a+) na pogled.
Vana Piccini - Rock and Roll (7c/c+) i Johanova (7c) na r.p., te Ptičja perspektiva (7b) i Sreča vrtnice (7a+) na pogled, uz gomilu lakših klasika.


Šteta bi bilo ne spomenuti da je i izbornik Luka naša pet minuta za sebe tijekom kojih je popea Samsaru (8a) i Iglu (8a), te Rock and Roll (7c/c+) i Jonagold (7c) - osim Samsare sve navedeno iz druge - nije loše za pet minuta!
Istovremeno, još luđih pet minuti bilježi prvak države u leadu, dite CAFa, sin Marula i član Lapisa, Nikola Kramarić. On pokazuje dici ono što se zove level sa gomilom uspona do 8b uključujući i on sight smjera Iglu čime je napokon uša tamo di i pripada - u HR 8a on sight klub - bravo stroju!

Ponovilo se... 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50