• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Jesenji momenti!
 
 

Jesenji momenti!

Vrulja

Krv, znoj i etika!

Redakcija se vraća u pogon nakon PH ludnice...






Nastavlja se neobično topla jesen u domovini težaka, fatalnoj Dalmaciji!
...
Na Vrulji se situacija smirila, nakon što su krajem tjedna Kruder & Co. napustili područje. Ipak, nemirno je Jernej spava u rodnom Celju, pa je spakira kufere i ponovo se vratija. Borba sa projektom se nastavlja, a situacija je neizvjesna ka i do sada. Pitali smo za kratki komentar lokalnog PR stručnjaka i menađera Ivana Kuvačića Moca: "Marule, Kruder je u odličnoj formi ali slabo nas služi vrime, a odvalilo mu se i hvatište di je do sada odmara u smjeru, pa je možda sve skupa i nešto teže nego do sada!". Je, forma kod nas nikad nije dovoljna - svejedno šaljemo podršku i dobru energiju Jerneju. U nas se uvik cijenilo kad neko gine, a on to radi u velikom stilu!

Nekidan prekrasan etički moment u vertikalama Gospinice. Luka Trumbić Trumba prolazi Biceps o muerte (7c) ali osiguravatelj, legendarni Branko Kragić daje par centimetera kraću žlingu kad su noge izletile iz prevjesa. Trumba ka pravi izbornik i uzor dici (ali i roditeljima) odlučuje ne upisat smjer u svoj 7c+.nu karton i javlja u redakciju: "Ukopčava sam sidro, a nisam ima osjećaj da sam proša, zna sam da to nije to!". Etika i dalje nije mrtva, Luka velik si!

Koristimo priliku i za poslat pozdrav Frenku, Sabini i Maticu koji su se nakon par nezaboravnih dana morali vratit u Sloveniju ali i Marulovoj školi koja ovog vikenda ima prvi izlet vanka - navodno, ide se busom na kat sa Sukoišanske!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990