• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Skyhook u novom ruhu!
 
 

Skyhook u novom ruhu!

Solidna hrpa bovana koja je izletila iz smjera, hvala Bogu, naš Niko je proša neozljeđen, a bilo bi lipo da ga ova situacija ne demotivira!

...

Majka uzela stvar u svoje ruke...Prošlog vikenda ka i obično zanimljivo na Gredi. Izdvajamo vijest dana koja će pobuditi interes ali i sjetu kod mnogih:

Mladi i eksplozivni Marulov as, Niko Rimac, je ove subote iščupa vanka cilu ljusku u detalju Skyhooka. U sklopu te ljuske nalazile su se obe ključne police za prolazak detalja (stara i nova), pa se u redakciji smjer već počea nazivat Skyhook 2 new generation.

Naši eksperti još nisu izašli na teren ali virujemo da će potvrdit kako na mistu ljuske nije ostalo išta konkretno tj. da će smjer tribat ponovo popet i ocjenit, vjerovatno nekom težom ocjenom. Zanimljiv je ovo rasplet nezahvalne situacije koja traje od kad se u ključnom detalju smjera prije 2-3 sezone pojavilo sasvim novo i znatno veće hvatište. Did Marul je odma potaka inicijativu da se službena ocjena smjera spusti kako je i red, međutim jedni su se oglušili na etiku, drugi su tražili od Dida da postane policajac, a klasik koji je odgojia generacije je posta smjer slučaj. Na kraju priče uletila je stara Majka kojoj se više nije dalo to trpit, pa je odlučila stvar riješit na ovaj možda i najbolji način.

Skyhuče, malo si nam teži al ponovo si čista linija, zaplovimo zajedno u sritnu budućnost! Voli te redakcija...Komentari  

 
+1 #1 stana 2018-09-25 04:38
Bilo je samo pitanje vrimena, al covik bi ovo ocekiva od nekog krupnijeg :D
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50