• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Mudri Dara!
 
 

Mudri Dara!

Dara u Kamenu

1.maj u Paklenici!




Tradicionalno okupljanje za 1.svibnja u Paklenici ponovo nije razočaralo! Bilo je svega i svačega, a mi probiremo 2 nama najzanimljivija događaja.

Mladi Dario Vrdoljak prolazi svoj najteži smjer do sada i to apsolutni klasik na putu do Anića luke - Kamen mudrosti (7b+)! Više od samog uspona raduje nas visoka motiviranost ovog mladića koji svoje uspone prolazi u velikom stilu koristeći specifični "zamah potkoljenice". Radi se o estetskom pokretu prilikom postavljanja penje koji je svojevremeno bia zaštitni znak legendarnog Borisa Koračka Bore - bravo Dara!


100metri niže, izbornik Luka Trumbić svjesno vrši harakiri padajući sa samog vrha Moskita (8b). Zašto, Kako??? Zato jer pravi trener svojim primjerom mora pokazat dici i loše i dobro. Bravo Trumba, virujemo da ćeš nać vrimena u svom notesu za skoknit dovršit posal. Tebi se zaletit  u "petici" do Paklenici je ka nama u redakciji obradit dvi-tri fotke..

Nastavlja se uzbudljivo proljeće sa one strane Sv.Roka...






>>> Dara u neuspjelom pokušaju Kamena. "Zamah potkoljenice" u videu na 0:25...!!!


Komentari  

 
-1 #1 stana 2018-05-03 18:18
Vec me godinama zanima ima li taj mot neki naziv!

To asu!
Citat
 
 
+6 #2 Ivan Kuvacic 2018-05-07 09:00
Nije mi jasno zasto se u izvjestajima di na penjalistu ili izletu bude više penjača iz Splita koji zajedno penju, napisu samo usponi penjača iz Marula.
Citat
 
 
+7 #3 Lija 2018-05-07 11:25
Moco asu, ja sam pisa vijest.
Znaš vrlo dobro da se uvik trudim proširit neku novost posebno ako se išlo ekipno. Međutim s obzirom da često nisam sa vama u akciji moram se oslonit na ono šta mi ljudi kažu i onda imam polovične informacije ili ako oću dobit sve triba bi istraživat bar dan - dva za sve saznat, posebno u slučaju Paklenice di bi triba jedan veći report a ne samo vijest.
S druge strane rijetko ko ima volju uopće javit (nama koji nismo bili) šta se događalo, a da ne govorim napisat nešto ili poslat fotografiju bez da ga vučem za rukav.
Znači ja bolje od ovoga nemogu ali vrata redakcije su svima otvorena, slobodno pomozite...

p.s. osim ovoga stranica se zove marulianus.hr i kao takva daje određeni okvir u kojem nam je primarno pokrit vijesti kluba i klupskih penjača - ne radi se o tome da su nam drugi manje dragi ali jednostavno nas par koji pišemo nemamo ni vrimena ni energije za pratit šta se sve događa na penjačkoj sceni i o tome pisat. Ponavljam, usprkos tome, rado spomenemo sve ako se išlo ekipno (a da smo upoznati)...
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990