• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ponovljena Kuka!
 
 

Ponovljena Kuka!

K.M.

Startamo u velikom stilu!


Novu godinu Did starta u velikom stilu i to viješću iz prošle godine! Bravo Dide, uvik si bia inovativan...Sredinom 11. miseca mladi Jere Cokarić je na južnoj stini Markezine grede izvea prvo ponavljanje top klasika Kuka Muka! As je u navezi sa Nikolom Smoljenovićem u smjer uša tek oko podne praćen srednje jakom južinom. Tvrdi da su uvjeti bili odlični, a kako i ne bi kada je uspia u vodstvu stisnit sve četiri dužine vjerovatno najboljeg višedužinca voljenog nam penjališta.

Cokarić je drugu dužinu popea iz drugog pokušaja, treću iz trećeg, a prvu i četvrtu koje su poznate po dosta krša je sajta. Bez dlake na jeziku, as predlaže spuštanje obe detaljne dužine sa 7b na 7a jer kako kaže po njemu nisu teže od susjednog V-27.


Podsjetimo se, Kuku Muku su zabušili Ivica Matković i Boris Čujić 2000. Godine. Popeli su prvu i zadnju dužinu slobodno, a dvi dužine u sredini su ostale projekti sve do 2015. godine kada ih prolaze Boris Big Boy Zokić i Ivan Lisica Lija, te predlažu 7b za obe. Detaljan report aseva koji su u smjeru proveli nekoliko sešna pronađite ode.

Redakcija, čestita Cokariću jer ovo spada u uspone o kojem se priča unucima na kominu! Posebno nas raduje njegova iskrenost u pogledu ocjene jer često se zaboravlja da je ocjena svakog FA samo prijedlog, a dužnost je ponavljača da svojim mišljenjima pomognu kako bi se ona eventualno korigirala i s vrimenom formirala.


Vijest završavamo motivacijskim uzvikom od kojeg se ledi krv u žilama:

NA GREDU MOMČINO – since 1971.!!!

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07