• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Di ste sutra?
 
 

Di ste sutra?

Kruder Jernej

Marjan ili Vrulja ili...


I eto, došli smo do zadnjeg dana još jednog lita! U domovini težaka sutra se ističu dva glavna događanja - penjačka okupljanja na Marjanu i Vrulji, a našeg Dida zanima koa ste šema - jel tučete socijalu ili intimu?


Marjansko okupljenje je tradicionalno i uvik je bogato posjećeno što i ne čudi s obzirom na lokaciju Šantinih stina kojoj je teško parirati. Organizator će ponuditi okupljenima prekrasan pogled na Čiovo, Šoltu i zalazak sunca koji se ne zaboravlja. Naravno, cili dan će bit pregršt mogućnosti za ćakulu i druženje sa nizom lokalnih aseva i legendi, a sve na visokom levelu izgledanja di je svaki odjevni predmet pomno i ne slučajno odabran. Detaljan program eventa ode!

Za to vrime slovenski lobi pod vodstvom Krudera na Vrulji nudi također okupljanje sličnog tipa. Ideja nam se vrlo sviđa, a mišljenja smo da će je pohoditi penjači skloniji avanturi i teškoj divljini. Naime, sami pristup do penjališta je nešto duži (čak i do 15min.), a temperatura zna bit dosta niža nego na Marjanu (bude li sunčano bez vitra spustit će se na hladnih 15-20Celzija). Organizator osim pogleda koji definitivno može parirati marjanskom, nudi i nešto aktivnosti - brzinsko penjanje u klasiku Evina plata (3+) na top rope. Event podržite ode!

I
što dodati za kraj....bez obzira di će te se uputit sutra, ekipa Marula Vam želi SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI!
Živili ljudi - penjanje je srića!



 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990