• Marulianus home
 • Marulianus home
 • Marulianus home
 • Marulianus home
 • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti U jeku STBLacije!
 
 

U jeku STBLacije!

Leon de la Jeletić

Did kontra žuganja...


Vakula nije ima izbora! Priklonia se splitskom điru plastičarenja i prizva kišu narednih dana kako bi dvoranska idil bila još bolja i nikome ne bi palo čak i na pamet ić penjat vanka.

 

Dok splitski puk danas popodne blaguje u Lapisa, svit se priprema za prvi MoonBoard Masters, a PC vrši zadnje pripreme za početak STBLa, Did Marul nudi par važnih obavjesti o sistemu grupa koje ćemo testirati ove subote:

 

Dide objasni mi sistem grupa na ligi? Maci, na prijavama oma dilimo tj. sastavljamo dvi grupe penjača (spol i kategorije su nebitne). Kad liga starta grupe penju naizmjenično, jedna penje, druga odmara i to 4x po 20min., a sve prema uputama sa razglasa.

Zašto podjela penjača na ligi u dvi grupe dobri moj Dide? Zato što su gužve zadnjih par kola lige postale prevelike, dobri moj asu.

Šta dobijamo podjelom u grupe? Vi dobijate 4 intervala penjanja u duplo manjoj gužvi do sada. Mi dobijamo duplo manji stres za naše strunjače koje su jedva priživile boulderaški stampedo prošle sezone, a svi skupa, veću sigurnost penjača u dvorani koji su do sada često padali u ljude.

Marule ko je izmislia podjelu u grupe i je li to funkcionira igdi? Zmaju, izmislili su je ljudi sa one strane Sv.Roka i kod njih dosta dobro funkcionira.

Misliš li da će nešto tako sofisticirano funkcionirat kod nas? Čovik moj, u našem gradu koji teško prihvaća nove tehnologije i ne trpi pravila, limite i uvjete već i sama najava grupa je izazvala lavinu općeg žuganja al amo provat pa vidit.

Ima li Dide šanse da i ne provamo? Ima ako nam se dogodi intimno kolo ispod 70 ljudi!

Fala Dide! ...

...

I važna obavijest za kraj ali ne manje bitna:

S  obzirom da mrak pada rano, zovu kišu, a i neki bi se tili sredit za MBT (Mosorov Božićni Tulum) – odlučili smo pomaknit ligu uru ranije u termin čajanke – dakle, vidimo se u 17h! 
 
 
 

Zadnji komentari

 • Poentiranje u Mimicama!
  Ala koliko van triba za napisa...
  25.02.2018 - 15:48 by danielino
 • Iglu dariva!
  a di se putuje ?
  23.01.2018 - 20:01 by Luka Kivela
 • Iglu dariva!
  Gori sve - motivacija do neba!...
  21.01.2018 - 12:52 by Did
 • Iglu dariva!
  Samo da dopunim: Ako se radi o...
  19.01.2018 - 10:10 by boris cujic
 • STBL vol.2!
  Nadimak "daungrejder" ipak pri...
  18.01.2018 - 15:47 by Ivan Kuvacic
RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07