• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti PH ludnica!
 
 

PH ludnica!

Hram u sedmoj!

Prid vratima...


Teška mobilizacija u Marulovom stožeru!Večeras (četvrtak) u ponoć, Marulov organizacijski odbor na čelu sa Did Marulom zatvara službene prijave za ovogodišnji PH lead & speed! Prema trenutnoj situaciji prijavljenih ima ka Kineza, a upućeni šuškaju o najmasovnijem PH u ovim disciplinama do sada!

Sutra tijekom dana (petak), voditelj natjecanja Boris Rožić u suradnji sa sudačkim žirijem i postavljačima objavljuje detaljnu satnicu natjecanja i vrlo vjerovatno ruši server!

U subotu krećemo sa seniorskim lead kvalifikacijama oma ujutro i završavamo ih u velikom stilu u udarnom terminu prekrasne subotnje večeri. Prema prvim najavama muško finale će biti istinski zero gravity okršaj na Poljudu - virujemo da će natjecatelji i publika doma otić oduševljeni!

Što se najmlađih penjača tiće, oni će blagovat speed u subotu sredinom dana, između seniorskih kvalifikacija i finala, a lead pumpanje ih čeka u nedilju ujutro. Vikend završava u velikom stilu - seniorskim speedom u nedilju popodne di će ekipa rušit zvučni zid na stazi koja ponosno predstavjla 10 metri službene 15-ke!

Nadamo se da ste obrali masline jer budimo realni, ovi vikend valja bit u PCu! 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07