• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Obavijest stručnim osobama!
 
 

Obavijest stručnim osobama!

...

...

....za sve stručne osobe unutar sportskog penjanja i HPS-a.


Kao što ste već ranije upoznati, dvije glavne djelatnosti SPK-ova, (škole sportskog penjanja i sportski treninzi), smiju se prema Zakonu o sportu (dalje u tekstu ZOS) izvoditi isključivo putem stručno osposobljenog kadra. To znači da bi svi klubovi koji se bave navedenim aktivnostima morali imati stručni kadar (trenere i/ili instruktore) sa odgovarajućom zakonski priznatom stručnom spremom.

Formalno obrazovanje za navedene stručne poslove u području sporta može se steći putem visoko obrazovnih programa (Kineziloški fakultet u Zg i St) ili putem formalnih programa osposobljavanja i usavršavanja (koji izvode ustanove sa odobrenjem Ministarstva znanosti iobrazovanja).
Sa ciljem da omogući članovima SPK-ova koji obavljaju ili će obavljati stručne poslove trenera i/ili instruktora, KSP je uz punu podršku HPS-a izradila i pokrenula zakonsku verifikaciju programa osposobljavanja za stručne kadrove u sportskom penjanju. To je odrađeno u suradnji sa Hrvatskom olimpijskom akademijom (dalje u tekstu HOA) koja osnovana i djeluje pri HOO (Hrvatski olimpijski odbor), te kao takva ima sva zakonska odobrenja za izvođenje programa osposobljavanja kadrova u sportu.
Sve potrebne informacije o cijeni i trajanju programa, kao i o uvjetima upisa možete dobiti kod nas, tako da svi zainteresirani, javite nam se!

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990