• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt BOULDERING U ROVINJU
 
 

BOULDERING U ROVINJU

ImageKao šta smo prognozirali. natjecanje u Rovinju je bilo vrlo zanimljivo i napeto, a SPK Muntravo se opet iskazao u organizaciji...

KVALIFIKACIJE...je započelo točno 40 penjača (12Ž + 28M). Najbrojniji su bili Hrvati (7Ž + 20M), pa Talijani (5Ž + 6M) i na kraju Slovenci (2M). SPK Marulians je osim u uobičajenom sastavu - Sandra Bakulić, Šime Malenica i Ivan Lisica (Čika otkazao zbog studentskih obaveza...), ovaj put nastupio i sa članovima našeg DWS teama Hrvoje Lacić, Toni Zlodre i Daniel Piccini - svi na fotografiji.

Tijekom ženskih kvalifikacija je dominirala naša Sandra Bakulić koja je jedina ispenjala tri od četiri problema, i to u prvom pokušaju. Sa dva ispenjana smjera su je pratile Sara Pacer iz Italije na drugom, te Tamara Zulim na trećem mjestu.

U muškim kvalifikacijama je, kao šta se i očekivalo, najbolji bio slovenski as Urh Čehovin sa četiri vrha iz prve, dok su se na drugom mjestu stisli Jaka Prijatelj, Marko Rožman i naš Ivan Lisica sa četiri vrha iz šest pokušaja. Šime je sa dva vrha iz prve također uspia uć u finale, a naš DWS team nažalost nije, iako su ponosno branili boje kluba. Dani je bia 14., Lacan (kojemu je ovo prvo boulder natjecanje - čestitke!) 16., a Zlodre 17..

U FINALU je postavljač Grega Šelinga - Šeli postavia jako tvrde smjerove u kojima se vodila rovovska borba za pokušaje i zone.

U ženskom finalu je pobjedila Tamara Zulim sa jednim vrhom iz prve i tri zone iz treće, ispred naše Sandre, koja imala isto jedan vrh iz prve ali s jednim pokušajem više na treću zonu. Treće mjesto je odnjela mlada Talijanka Cassandra Zampar, a četvrto tj. treće u prvenstvu hrvatske Maja Lozić.

U muškom finalu je sa tri vrha, daleko ispred svih bia Urh Čehovin (a tko drugi?). Marko Rožman je prolaskom zadnjeg detalja iz prve uhvatia drugo misto, a treći je bia Talijan Manuel Coretti. Četvrti je bia Jaka Prijatelj, a peti tj. ukupno drugi za hrvatsko prvenstvo naš Lija. Treće mjesto u prvenstvu je pripalo Borisu Zokiću (ukupno 6.), a naš Šime je svoj nastup završia na šestom tj. ukupno devetom mistu.

SPK Muntravo se ponovno iskazao u pripremi cijelog natjecanja ali i odabiru odličnog postavljača Šelija koji nije štedia ni jednu, ni drugu konkurenciju, sa lipim i teškim problemima. Bravo asu!

UKUPNI REZULTATI ...za Prvenstvo Hrvatske 2005. su kod žena ostali nepromjenjeni i nakon drugog natjecanja, a većim djelom i kod muškaraca.

ŽENE: 1.Tamara Zulim (HPD Mosor), 2. Sandra Bakulić (SPK Marulianus), 3. Maja Lozić (HPD Mosor)

MUŠKARCI: 1. Marko Rožman (SPK Svarog), 2. Ivan Lisica (SPK Marulianus), 3. Boris Zokić (HPD Mosor)

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990