• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt NASTAVLJA SE NATJECATELJSKA SEZONA
 
 

NASTAVLJA SE NATJECATELJSKA SEZONA

ImageSve smo bliže nastavku hrvatskog boulder prvenstva 2005. koje će započeti natjecanjem u Rovinju 10.09. tj. vrlo skoro...

Do sada je održano tek jedno natjecanje u Puli, prije lita, a u ovom drugom djelu sezone nas očekuju, osim Rovinja, još tri zanimljiva natjecanja: Split (HPD Mosor) 22.10., Podsused (SPK Svarog) 19.11. i ponovo Split (SPK Marulianus) 04.12..

SPK Muntravo je do sada u Rovinju organizirao nekoliko vrlo uspješnih natjecanja, a osim toga lipo je čut da se u slučaju kiše (koja je ove godine vrlo aktivna), natjecanje sa rive može premjestit na njihov boulder u dvorani. S obzirom da su za postavljača izabrali iskusnog boulderaškog asa Grega Šelingu - Šelija, virujemo da će problemi bit zanimljivi i zahtjevni (pod uvjetom da se Šeli na vrime vrati sa DWS akcije na Mallorci). Bilo bi odlično da organizator ove godine osigura veći broj boulder problema jer do sada su se penjala samo četiri, što je zaista malo i predstavlja ozbiljan problem postavljaču koji u tako malo smjerova mora biti pravi maestro da napravi napeto i zanimljivo natjecanje.

Nakon Rovinja, sve se seli u Split, u dvoranu HPD Mosora, di se zadnje natjecanje održalo prije otprilike godinu i po dana, a nakon toga u Podsused, za čiji je termin zanimljivo da se slaže sa terminom težinskog svjetskog kupa u Kranju. S obzirom da se neslužbeno govorilo kako bi tamo moga nastupit i dio naše reprezentacije, nismo sigurni kako će se to sve uskladit. Sigurno je samo da, sudeći prema prošlogodišnjem vrlo uspješnom natjecanju, svi rado priželjkuju i ovogodišnje u Podsusedu. Šlag na kraju i finale svega nas očekuje krajem godine na boulderu našeg SPK Marulianusa, a naš klub će se (kao i obično kad nešto radi) potrudit da bude za pamćenje.

Vidimo se na natjecanjima...

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990