Odpenji: Marulianus Zanimljivosti Reportaže Swiss files!
 
 

Swiss files!

Ova tabla za Međik svima digne raspoloženje...

3 Asa & MW

3 Asa u Švici!





Naša 3 mlada Asa, Rade Akmadžić, Frane Čulić & Niksi Kramarić su se ove nedilje vratili iz Švicarske di su odradili nesvakidašnju turneju! Bilo je iznimno napeto pratiti tijek događanja u našoj redakciji, a na terenu je bilo još i zanimljivije!

Naime, omladina je prvo krenula u popularni Chironico di su se neočekivano našli u kašeti brokava. Problemi sa dezorjentacijom i ticklistom koji su dobili od Zokića & prijatelja su ih naveli na zaključak da su se našli u zasjedi iskusnog Pokreta otpora. U tim teškim trenucima izvadili su jokera iz rukava i uputili se u 1.5h udaljeni Magic Wood.

Iako je Radi i Niksiju  dijagnosticiran PTSP  zbog višetjedne kiše koju im je prošlog lita Međik priredia, uz podršku opuštenog Čulića smogli su snage vratit se i dobro da jesu! Sve dane sijalo je sunce bez oblačka na nebu i imali su uvjete da nemogu bit bolji. Među brojnim kvalitetnim usponima našeg trojca svakako valja spomenuti Free for all (8A) kojeg je stisa Nikola Kramarić, a kao top pikanteriju izdvajamo susret sa starom kukom Dave Grahamom koji blaguje Međik već dobrih misec dana i nije kria oduševljenje pri susretu sa našim asevima!

Redakcija šalje komplimente našem trojcu na inspirativnoj turneji!





>>> Franina ispovid:
˝Stari moj Chironico me istriska, ono je bilo nenormalno.
Sve san ocjene moga penjat, od 6b do 8a, al nebi gospa išta tamo popela.
Dio "krivice" šta mi tick-list nije prepopunjen i sam snosin jer san uletija u šumu ko muva bez glave.
Samo san leta od boldera do boldera do boldera i nagovara Radu i Niksija da u sve uletimo, bez nekog plana i programa.
A njih dvojica su meštri organizacije, znali su tocno šta oce, kako oce i kad oce, pa san se tako malo i s**zdija.
Sve skupa je ludo penjalište sa dobrin, tvrdin smjerovima. Ekipa je bila super, ka i uvik jel.
Naletili smo tamo na neke Francuzice, svi neki prosvjetitelji. Ovaj trener penjanja, onaj profa tjelesnog, treci studira geografiju itd. itd.
Moran i koju zamjerku napisat, šta cu, pa cu tako istaknit da je vodic presmantan. Strai moj, pa on nezna di je gori a di doli, šta mu je.
Rade se dobro namucija da ga doktorira, al je, fala bogu, nakon dan-dva napravija naš najveci pothvat u ovom tripu i naucija se orijentirat po njemu.
Takoder VALJA NAGLASIT KRONICNI NEDOSTATAK SLOUPERA!!! Nakon 5 dana rovarenja po Chironicu smo otišli malo odanit i nešto i popet u predragi nan Magic Wood, nemoš u Švicu a da tamo ne svratiš.
Tamo smo se naguštali ka prasci. Rade i ja projektiramo s gušton svak u svom push the limit smjeru, (Jack the chipper i Octopussy), pa malo penjemo 7b-ove, i tako to. Niksi za to vrime skida, izmedu ostalog Free for All.
U šumi smo sreli veliku legendu, a reka bi i još veceg covika, Dave Grahama. Ljudina je misec dana provea u šumi, i kaže da mu je baš bija gušt upoznat nas i malo procakulat(baš tin ricima, As je Hrvatski progovorija).
Šta je i normalno, jel, nakon toliko samotarenja po šumi.
Sve skupa moran rec da san dosta toga naucija u tih tjedan dana i da je bilo Je**no iskustvo :D
Tick-List(sve spomena vridno): Chironicno: Dr med dent 7b+, La vengance du marron 7a, Los Cursos 7a, Triade 7a, hopper 6c+, Haus Picio 6a, Fast food 6a
Magic Wood: Grit de luxe 7b, Antikalsik 7b(neznan mu pravo ime), James bong 7a+
Spomena vridni projekti: Octopussy 8a, naravno, i Made in norway 7b(chironico)˝


>>> 3 Asa ˝samo sedmice i osmice˝  ticklist :
Rade - Chironico / Dr.Med Dent 7B+, Super Sezime 7B+, Los Curzos 7A, Magic Wood  /  Slightly Morpho 7B, Samurai Tango 7B
Frane - Chironico / Dr.Med Dent 7B+, La vangance du marron 7A, Los Curosos 7A, Triade 7A, Magic Wood / Grit de Luxe 7B, Antiklasik (nezna mu ime) 7B, James Bong 7A+
Niksi - Chironico / Viturvia Man 7C - fleš, Kormilator 7C, SuperSezime 7B+ - fleš, Senza Denti 7B+, Dr.Med Dent 7B+, Magic Wood / Free for All 8A, La Dance sit 7C



Srdačan susret naših Aseva sa legendarnom kraljinom! Dave je poručia Niksiju da je prevelika kutija u odnosu na njega, a Niksije je uzvratia komplimentom da izgleda mladoliko za svoje godine!

Tri Asa & Dave

Vezani članci

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990