• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Bečan is back!!!
 
 

Bečan is back!!!

Veće nego izgleda na fotki, sine!

Uuuuuu

Klemen Bečan, SLO PRO, na putu prema jugu....

Uvik nam je drago čut kada asevi poput Bečana dolaze na našu rodnu grudu di smo okruženi kilometrima stine i ne stižemo sve to niti opremit a kamo li ispenjat.
Ovu sezonu ima bit da će bit pakleno, najavljena je gadna ekipa aseva koja planira posjetit Dalmatinska penjališta, i okušat se na našim klasicima u Trogiru, na Markezinoj Gredi, Omišu i Drašnicama, ali o tom po tom. Prisjetimo se samo nereda koji je oko Božića napravija samozatajni Quentin Chastagnier koji je jednostavno puka na sveukupni dojam Dalmacije i ponadajmo se barem takvim usponima.

Ovi tren svu pozornost na sebe privlači SLO Mašina, momak zvani Bečko sa svojon lipšon polovicon Anjom koji stiže prema Drašnicama kako bi dovršija svoj projekt u Velikoj stini(na slici), ali ne planira na tome stat. Bečko je ovi put odlučan te namjerava okušat i FA, ali donosi i materijala, te se planira opremit i još pokoja linija u ovom jedinstvenom Big Wallu di je dosada egzistira jedini zaspitani smjer prevelikog SLO asa Vilija Gučeka i šta je još uvik projekt.

Bečan moli lokalce za ispomoć i ako ima zainteresiranih od ponediljka za dat ruke, bija bi zahvalan. ANja mora ić doma pa je moguće da as ostane solo. Zatražija je i nešto materijala, te smo već nabavili 25 komada spitova i tri sidrišta, a ako iko ima volje dat još da se opreme ovi budući extra mega klasici, dobrodošao je pridonijeti svoj doprinos koji prikupljamo u PC Marulianus na Poljudu, pod motom Svaki spit je bitan!

Za sve daljnje informacije javite se na naš info mail ili jednostavno pratite Marul.hr :-)

Venga Bečko!!!
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990