• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Drža je siću!
 
 

Drža je siću!

As u Polovnjači (7c), Paklenica

...

Trijumf u Varaždinu!15 od 15 ubilježia je mladi Maulov as i dika, Nikola Kramarić na subotnjem kolu BLOK-a u organizaciji legendarne Varaždinske scene i ubilježia svoje prvo zlato!

 

Znali smo da će Niksiju rijetko ko moć parirat posreći li mu se routesetting i baš je tako i bilo. Uletia mu je oldschool detalj po sići u prevješčini i maci ga je deklasira, jedini uz Marka Rožmana Rokija, još jednog golemog asa u području držanja siće (podilili su prvo misto).

Kome će sljedeći put sist routesetting?I ima li onih kojima to nije bitno jer su u svemu vrhunski? To je priča o raznolikosti penjačke vještine koja je najlipša u svemu!

Niksi, sine, čestitke u ime redakcije, uprave i svih sekcija Marula!

 

 

 

 

 

>>>DIDOVINA

-Dide, je li istina da je Pokret otpor poduzea konkretne poteze ne bi li neutralizirali Niksija na području Splitsko-dalmatinske županije?

-Asu, istina je! U PC su nekidan stigli najnoviji volumeni Rockodroma made by Dai Koyamada! Svi analitičari su jednoglasni da će dotični postati smrtni neprijatelji mladom Kramariću jer navodno – ne pašu mu!

-Dide, predobro! Oduševia me potez Pokreta otpora, znaa sam da će stare kuke morat odgovorit na ovu Niksijevu dominaciju!

-Sine, Pokret otpora je proša sito i rešeto!

 


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07