• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Mat na Lovrincu!
 
 

Mat na Lovrincu!

Kivi nakon uspona!

Juuhu!

Kivi u velikom stilu!








Luka Kivela Kivi, Marulova boulder perijanica i član elitne skupine Postinje Boys, je danas na Lovrincu ponovia megaklasik Ura Čehovina Pirelija - Šah Mat (7C+)!!! Asu, veličamo ti ime i psihomotoričke sposobnosti !!!

Šah Mat je ka i svi teži smjerovi na Lovrincu brutalan i čvrst. Nakon Urha (2008.), prvi ga je ponovia tata-mata Boris Big Boy Zokić, a nakon njega i levitirajući Nikola Niksi Kramarić. Luka je definitivno bia kandidat za ponavljanje ali, ka i obično, tribalo je malo pospojit - formu i uvjete.
Inače, Lovrinac i Tugare su se prošlog vikenda tribali nać na udaru biranih zagrebačkih imena Morića, Čujića, Pečeneca (...) ali sve je bilo mokro. Dečki se navodno planiraju vratit što nas osobito veseli jer dalmatinska boulder penjališta nude veliki broj superkvalitetnih bouldera za sve profile penjača, pa i za ova snažna imena. Pogledamo li TOP HR listu vidit ćemo da se čak 11 od 12 najtežih HR bouldera nalazi na uskom pojasu od Sućurca do Texasa. Švicarski granit je zakon ali dalmatinski vapnenački bouldering nudi nezaboravna iskustva!


>>> DIDOV PRODUŽETAK:
- Dide, kako tumačiš našu aktualnu anketu u kojoj mali Lovrinac di je penjanje čak i zabranjeno jer se nalazi na gradskom groblju, trenutno vodeći na upit - Koje vam je najdraže lokalno boulder penjalište?
- Asu uopće nisam iznenađen. Većina splitskih boulderaša je tamo učinila prve korake, a i zabranjeno voće je najslađe! Pozivam omladinu da baci oko na vodič Lovrinca i educira se o bogatoj povijesti tog dalmatinskog bisera!
- Hvala Dide i svako dobro!
- Ništa, i tebi i tvojima!

Vezani članci

Komentari  

 
+4 #1 Dani 2014-12-18 23:40
Bravo Kivi :-)
Citat
 
 
+2 #2 boris cujic 2014-12-19 11:03
Kivi se budi ! To !
Citat
 
 
+1 #3 kivela 2014-12-21 06:56
8)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990