• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Full Contact!
 
 

Full Contact!

I to nije sve. Uletia je Bečko i dva pokušaja u Megdan (8b+). Stay tuned for more...

Megdan

Bečko za pamćenje!



Klemen Bečan Bečko je ove subote na Markezinoj Gredi izvea on sight uspon u projektu koji je ekstenzija smjera Kontakt (6a). Dobili smo tako novi 45metarski smjer - Full Contact (8a+), što je, ako se ocjena potvrdi, ujedno i najteži on sight uspon na Gredi svih vremena !!!

Pikantno dodajemo da se radi o sajtu čistom ka suza s obzirom da, prema provjerenim informacijama, nitko nije ušao u smjer od kada je zabušen prije par godina. Bečko je tako uspon izvea bez ikakvih oznaka i po stini kojoj bi u nekim djelovima  dobro došlo i malo čišćenja! Inače, subota je bila težak dan bez trunke vitra i Bečko je cilo popodne muku mučia sa motivacijom, potiskujući u sebi pitanje - "Zašto, sam ja ode, a ne na plaži?". Bilo mu je ipak lakše kad su mu lokalni mučenici objasnili da je njima tako cili život...


Jučer, u nedilju, u pomoć je priskočila bura, pa su Klemen i bolja mu polovica Anja ponovo krenuli put Grede di je as dva puta uletia u zastrašujući mega projekt - 3. dužinu smjera The quick & the dead koja ima dobrih 50m sa najtežim detaljem na samom vrhu! Bečko je pronašao kombinaciju za taj vršni detalj i poručia - "I` ll be back!" . Navečer ga je u redakciji dočekala palamida na gradele i vrhunsko crno!

Bečko i Anja danas kreću put Omiša di će, ako ih ne uvati fjaka (specifična bolest na području Dalmacije kad ti se neda ništa!) potegnit do Perivoja! Za to vrime Marulovi asevi dotjeruju našu klupsku flotu za isplovljavanje put DWS-a na Čiovu koje je planirano za utorak ili sridu!

Pleza se na full u livin large feat. fjaka modalitetu!
Ko ovo more platit!?


Komentari  

 
+2 #1 Dani 2014-08-18 16:45
Ma to mi radi Bečan, total gerila a muerte!
Citat
 
 
+1 #2 Did Marul 2014-08-18 21:20
Penjanje je sreća!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990