• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Fanatičan vikend!
 
 

Fanatičan vikend!

9 vrhunskih pokreta na uvik vrhunski El Classico = El Fanatico!

El Fanatico

Pleza se na full..


Slovenske legende i asevi u kombinaciji sa domaćim snagama su režirali fanatičan vikend na teritoriju ST scene! Plezalo se na full!

U SUBOTU gerilac Tim Unuk sa 10 ukapčanja i konopom od 50m kreće u Sagittu (8a+) i naravno malo je falilo da su ga Vinko Prizmić & prijatelji vadili iz zajeba u koji se uvalia. Da dan bude luđi nakon toga se uputia na Perivoj di baca odličan fleš ali ipak nedovoljno dobar pokušaj nevjerovatne Simultanke (8a+), a koju uru kasnije u drugom pokušaja usljed strašne bitke pada na zadnjem pokretu.
Istovremeno na Gredi stari mačak Frenk Jensterle u velikom stilu rješava apsolutni the must Skyhook (7c) - 2nd go i najavljuje tick list za pamćenje. Ipak zvjezde dana su Niksi i Rade koji povjeravaju Majci da su spremni zaboraviti Magic Wood i svoju ljubav dati samo njoj.U NEDILJU drama sa prognozom. Jake i brojne snage domaćih težaka na putu za Gredu zaustavlja žestok neverin. Na kavi u centru Klisa, Boro Koračak & prijatelji se ipak odlučuju za Marjan. Srićom ostatak ekipe je odlučia pričekat još 15-ak minuti kada se vrime, ka u filmu, naglo poboljšava, a Majka u trenu minja svoje lice. Najzanimljivije je bilo u Velikoj rupi di Unuk i Lija napadaju vrhunski projekt El Fanatico, spojnicu El Classica i Falca. Na kraju u mrtvoj utrci Lija ga prolazi skoro po mraku i nudi 7c+ i maksimalnih 5 zvjezdica za kvalitetu. Marulovom fanatiku je ovo jubilarni stoti FA što je zaista respektabilna brojka...


Bolja nego što izgleda!!!

Simultanka

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07