• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Fanatičan vikend!
 
 

Fanatičan vikend!

9 vrhunskih pokreta na uvik vrhunski El Classico = El Fanatico!

El Fanatico

Pleza se na full..


Slovenske legende i asevi u kombinaciji sa domaćim snagama su režirali fanatičan vikend na teritoriju ST scene! Plezalo se na full!

U SUBOTU gerilac Tim Unuk sa 10 ukapčanja i konopom od 50m kreće u Sagittu (8a+) i naravno malo je falilo da su ga Vinko Prizmić & prijatelji vadili iz zajeba u koji se uvalia. Da dan bude luđi nakon toga se uputia na Perivoj di baca odličan fleš ali ipak nedovoljno dobar pokušaj nevjerovatne Simultanke (8a+), a koju uru kasnije u drugom pokušaja usljed strašne bitke pada na zadnjem pokretu.
Istovremeno na Gredi stari mačak Frenk Jensterle u velikom stilu rješava apsolutni the must Skyhook (7c) - 2nd go i najavljuje tick list za pamćenje. Ipak zvjezde dana su Niksi i Rade koji povjeravaju Majci da su spremni zaboraviti Magic Wood i svoju ljubav dati samo njoj.



U NEDILJU drama sa prognozom. Jake i brojne snage domaćih težaka na putu za Gredu zaustavlja žestok neverin. Na kavi u centru Klisa, Boro Koračak & prijatelji se ipak odlučuju za Marjan. Srićom ostatak ekipe je odlučia pričekat još 15-ak minuti kada se vrime, ka u filmu, naglo poboljšava, a Majka u trenu minja svoje lice. Najzanimljivije je bilo u Velikoj rupi di Unuk i Lija napadaju vrhunski projekt El Fanatico, spojnicu El Classica i Falca. Na kraju u mrtvoj utrci Lija ga prolazi skoro po mraku i nudi 7c+ i maksimalnih 5 zvjezdica za kvalitetu. Marulovom fanatiku je ovo jubilarni stoti FA što je zaista respektabilna brojka...


Bolja nego što izgleda!!!

Simultanka

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990