• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Drama u kanjonu!
 
 

Drama u kanjonu!

Fotot: Tambača

Varaždinski okršaj!

Need for speed!



Neviđena drama prati BWSC 2014. !!!

 

Aktualni šampioni, braća Pero i Jura Levatić su već misecima u ozbiljnom treningu sa ciljem prolaska smjera ispod magičnih 20minuta. Da stvar bude luđa na stazu se odlučia vratit legendarni Igor Čorko, čovik koji je u navezi sa Sakačem nadmašia nekad svemirski rekord slovenskih mastera Lukiča i Kare. Upravo taj rekord su prošle godine oborila braća Levatić, pa se Čorko, ovaj put u navezi sa strašnim Muckom vratia obranit čast i pogađate, otić ispod 20minuta.

 

Sudeći prema našoj anketi javnost je podjeljena oko naslova ovogodišnjeg pobjednika. Vijesti iz kanjona javljaju da su Mucko i Čorko još prije par vikenda na treningu išli skoro ispod 20min., dok su Levatići odlučili uvest silenzio stampa i uskratit redakciji svoja trening vrimena.

 

Da li će pobjediti sofisticirani pristup Jure i Pere ili umjetnički „na jeba mater“ stil Čorka i Mucka zaista je teško prognozirati jer Levatići su stražan tandem ali Deda je kao vino, a Mucko nezaustavljiv!

 

Naša redakcija se neće upuštat u dublje prognoze jer obe naveze idu toliko brzo, pa bi pobjednika moglo odlučiti i tek malo sportske (ne)sreće.  Tili bi se svakako zahvalit varaždinskoj sceni na drami koju nam je režirala i skinit im kapu do poda – pa ko dobije dobije...

 

 

 

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990