• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Radovljica circuit 2014!
 
 

Radovljica circuit 2014!

The master, već je na natjecanjima ka doma i svaki put je to još bolje. niko će dogodine bit spreman za oscvajanje RCC kupa u svojoj kategoriji, sigurni smo.

Niko

Opet hrpa kilometara iza nas...

RCC karavana ide dalje. Jedno od nama bližih natjecanja u Slovenskoj Radovljici je već iza nas i sa zadovoljstvom analiziramo rezultate ostvarene u disciplini bouldering, napominjući da je ovo jedino boulder natjecanje u RCC kupu, sva ostala su težinska.
U svakom slučaju čestitke svim našim natjecateljima iz Hrvatske, a ovaj put velike pohvale je zaslužila zagrepčanka Jani Zoraj svojom dominacijom i pobjedom u kategoriji U14 female, kapa doli Jani!

 

Pa krenimo otpočetka, dakle sa ulaskom na autocestu u Longfieldu! Naravno sa kišom, koju smo imali prilike gledat i previše ovi put.
Put nas nosi na sjever Hrvatske, u Samobor, gdje smo rezervirali smještaj na preporuku naših prijatelja iz Zg, a di smo se susreli sa samoborskim fašnikom. Samoborske fritule i krafne su nezaobilazne delicije koje smo kušali, te kuvano vino i još poneki specijalitet, nakon čega smo išli spavat jer je dizanje u rano jutro. Upravo danas je kako čujemo veliko finale Samoborskog fašnika, možda da se vratimo?

 

Ujutro krećemo pravac Radovljica di stižemo oko 9, taman za zagrijavanje i pripremu naših Luke i Nike koji su nastupili u kategoriji U12. Momci su penjali odlično i dosta lagani smjerovi su rangirali natjecatelje uglavnom prema broju pokušaja. Iako su ovo jako brojne kategorije, naši momci nisu bili impresionirani i mi smo zadovoljni postignutim i općenito sa nastupom mališa koji su pokazali zrelost i odradili odlične nastupe te ostvarili 11.(Niko) odnosno 12. Misto(Luka).

 

Kategorija U14  je po rasporedu bila odmah iza, a ko napete puške su Vana i Damjan dočekali start natjecanja i krenili u borbu za topove. Opet jako kvalitetni nastupi naših, nemamo nikakvih zamjerki, zbilja su dali sve od sebe i odradili odlično zadane zadatke, gdje je opet broj pokušaja odlučiva, pa je tako Damjan zbog samo dva pokušaja „viška“ u jednom smjeru zauzea tek 18.misto iako je sve ostale topove uvatija isprve. Vana je još jednim jako dobrim nastupom prošla bolje i ostvarila petu poziciju zajedno sa još par natjecateljica. Ova nam je kategorija zanimljiva jer imamo još četri Hrvatice, Jani Zoraj, Alice Zenko, Piju Čuljak i Martinu Futivić. Sve cure su bile jako dobre, ali ovi put je naglasak stavila Jani Zoraj svojom pobjedom u prilično dominantnom izdanju, iskrene čestitke.

 

U svakom slučaju Marulova struka je jako zadovoljna učinkom i već je u glavi Tarvisio, slijedeća postaja RCC karavane, težinsko natjecanje. Tko će ići od naših još visi u zraku.

 

Fotke slijede

 

 

na startu

Marul Team

...

MŽV

je na svom prvom internaliconalnom boulder natjecanju ima jako dobar nastup, Bravo Luka!

Luka Vidović

...

Niko

jedan do drugog

Luka i Niko

...

Luka u stropu

platenmajster

Niko

...

gužvaaaaa

u svom prvom smjeru U14

Damjan

u smjeru u ploči

Vana

kategorije U14 F, zagrepčanka Jani Zoraj, to carice!

Pobjednica

...

Damjan

...

Vana

je bija najveći na najtežem smjeru u kojem je Vana u pola ure vrimena uspila doć na red za samo jedan pokušaj, šta joj ipak nije bilo dovoljno za uspon.

Red

U 14 F

Postolje

su jedva dočekale otvorit svoje zaslužene nagrade i osladit se nakon natjecanja

Jani i Vana

Naša nova lokacija za spizu na povratku nakon šta je u Macole drastično  opa kvalitet.

Tiffon

 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990