• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Opća mobilizacija!
 
 

Opća mobilizacija!

Vođa radova Zlodre nije ima milosti čak i prema Ivici Piljiću, legendi HR penjačke scene i počasnom članu Marula.  Pilja je dobia metlu u ruke i odradia posal pedantno ka i uvik !

???

Zov Poljuda...










Komentiraju neki, šta ste se zatrpali blažujkama u Splitu okruženom kilometrima stine ali isti ne znaju da je Marulovom težaku uvik napetije ono šta nema nego ono šta ima.
I nije to obična dvorana nego buduća kuća i topli dom Marulovih sekcija & svih ostalih prijatelja penjača, di ćemo provodit vrime uz ugodno društvo i još bolje detalje.


U tri riči – akcija ne jenjava!


U trenucima dok ovo čitate u prvoj kocki pod dirigentskom palicom ing. Luke Kivele niče Moon board,prvi južno od Sv. Roka. Marangun Milan Karmelić na Braču priprema drvo za letvice klasičnog campusa (9 komada na 22 centa), a ing. Josip Vukušić vodi pitursku sekciju i sa zidova prilazi na ograde. Istovremeno ultra jaki team pod vodstvom ing. Šime Malenice i direktora Tonija Zlodre se uputija riješit zahtjevan zadatak slaganja landing zone u podnožju stine dok ing. Dani Piccini savija zadnju dasku u Pameli i dovršava drugu kocku. Svakako valja spomenuti ing. Periju koji vodi akciju pranja hvatišta iz Odakove ali i pikanteriju da stari boulder rastavljaju najmlađi članovi Marula jer stariji nisu imali srca rušit nagibe di su proživili nezaboravnih deset godina. Ovom izvještaju valja dodati da je ženskoj sekciji pod vodstvom naše Ane daa ruke u čišćenju prostora i legendarni član Marula i HR penjačke scene – pripoznajete li ga?

 

 

>>> Čekirajte, lajkajte i šerajte – FB stranica Penjačkog centra Marulianus

 

 

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990