• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt OTVARANJE BOULDER DVORANE - 1.LIPNJA!
 
 

OTVARANJE BOULDER DVORANE - 1.LIPNJA!

ImageS posebnim guštom i ponosom objavljujemo ovu povijesnu vijest! Od ove srijede (1.lipnja) s radom kreće prva boulder dvorana našeg SPK Marulianusa!

Boulder dvorana se nalazi u Odakovoj ulici broj 26., u splitskom kvartu Škrape. Opremljena je sa preko 70 kvadrata umjetne stine raznih oblika i nagiba, a osim sanitarnog čvora sadrži i svlačionicu. Naši članovi su u njezinu izgradnju uložili ogroman trud, ljubav i materijalna sredstva, a radovi su aktivno trajali blizu 6 mjeseci.

Boulder dvorana je od ove srijede otvorena za sve penjače dobre volje, i to od par sati prije podneva, pa sve do večernjih sati. Tamo će te biti obavješteni o svim informacijama koje vas interesiraju (radno vrijeme, cjene, kućni red...), a za koji dan će te sve to svakodnevno moći pronaći i na našoj web- stranici.

S obzirom da u istom prostoru, u narednom periodu, planiramo otvoriti još oko 40 kvadratnih metara bouldera, pravo, službeno otvaranje dvorane je zakazano za prosinac, kada smo domaćini finalnog boulder natjecanja za Prvenstvo Hrvatske.

Ovim putem se posebno želimo zahvaliti našim brojnim sponzorima, bez koji bi sve ovo što danas imamo, zaista bilo nemoguće izgraditi.Hvala im na nesebičnoj pomoći!

Vidimo se na Škrapama!

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990