• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Kuća O Marula 2!!!
 
 

Kuća O Marula 2!!!

...

Sine!!!

Marulianus dobija prostor !!!


Ne, nije prvi april!

Virovali ili ne, jutros smo u prostorijama HNK Hajduka potpisali ugovor kojim je naš klub posta zakupnik prostora u okviru Poljudske ljepotice, a u kojem će (u skoro vrime) niknit - Sportsko penjački centar Marulianus!

Završila je tako višegodišnja pasija traženja adekvatnog prostora koji bi zaminia odavno pretjesnu Kuću o Marula! U trenucima dok ovo čitate odvija se mobilizacija svih raspoloživih klupskih sekcija i odsjeka, a pomoć šalje i jaka Marulova dijaspora! Naši težaci večeras vade iz ormara svoje najkvalitetnije trliše jer pred nama je radna akcija nesagledivih dimenzija koja će nadmašiti čak i legendarnu akciju Brčko-Banovići! Kitit ćemo bor ove zime u prostoru, a bogme ćemo i pituravat jaja sljedećeg Uskrsa, na istom mistu!

Novi prostor sa 550m2 (poda) i visinom do 11m nudi mogućnosti izgradnje vrhunskog penjačkog centra! I zato ponosno objavljujemo ono što smo desetljećima čekali - završila je era prečkanja, a ostalo je povijest!

Naša redakcija će svakodnevno prenosit vijesti sa terena, pred nama je ludo doba!!!Pikanterije Dida Marula:
- Prije točno deset godina Marulovi su asevi prvi put ušetali u Odakovu i zakupili prostor u kojemu smo proveli cilu zimu gradeći boulder za koji smo tvrdili da je pomaka granicu do tada učinjenog. Prvi Marulianusov boulder je otvoren 2004-te natjecanjem državnog prvenstva, a postavljač je bija Aljoša Grom. Točno jednu dekadu kasnije, očekujemo sličan scenarij.
-Ovim činom danas dvi su institucije, HNK Hajduk i SPK Marulianus postale jedno tilo, i zato zapivajmo od srca - Kada umren umotan u bilo, na Poljud donesite mi tilo!!!Komentari  

 
+10 #1 Beeman 2013-10-23 01:24
Cestitam! Naprid asevi, puno srece i kreativnosti u izgradnji i opremanju prostora. Dolazim do Splita sa kosaricom grifova.
Citat
 
 
+8 #2 Dani 2013-10-23 14:01
Ekipa iz 2004te


:lol:
Citat
 
 
+3 #3 Marin S. 2013-10-25 20:54
Ovo će biti velika stvar i napokon će Splitska scena penjača i penjačica i ostalih sportaša dobiti ono što zaslužuje... Nemam više riječi, ovo je fantastično !!!
Citat
 
 
+2 #4 Dražen Č. 2013-11-11 01:32
Čestitke na "velikoj stvari za sportsko penjanje u Gradu Splitu i RH" u ime trenera i članova SPK CAF
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50