• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Adio Točak!
 
 

Adio Točak!

Sektor B

Sustipan

Konačno!!!

 

Sunce je upržilo i jedva smo dočekali termometar koji piči u ono crveno polje od 30+ i pogađate da smo se pobacali u more i krenili prema jedinom Sustipanu.
Da je erozija prirodan proces, je, da nan se tako formiraju stine, planine i doline i to stoji. Al da nan je neko reka da će se dio Sustipana urušit, e pa to je sad već malo too much. I to koji dio??!!
Uglavnon, dogodilo se to da je tijekom zime i južine otpa gornji dio Točka, ali i Cosa Nostre i nema više onog famoznog izlaza priko kose sloper police na koju se za kraj moralo sist.
Starije generacije će se sa suzon u oku sitit koliko muke je uloženo kako bi se osmislija ovako osebujan završetak jedne linije o kojoj je toliko toga rečeno i napisano, da bi sad sve nestalo jednim odronon. Šteta!

Možda smo dobili laganiju verziju, al to ćemo  tek morat ispitat.

Svim ljubiteljima DWS-a želimo kvalitetnu i plodnu sezonu!

 


 

 

 

 

>>>Kutak Dida Marula

-Dide, moš li šta reć o ovon videu, molin te!

-Dragi sinko, pazi vamo. Ovi video predstavlja povijest i budućnost dws-a u Splitu. Ovo je ultimativni uspon iza kojega ništa više nije bilo isto. Pogotovo je značajno šta je sniman direktno iz ruke našeg velikog prijatelja, pokojnog Joke Božića, a prikazuje već legendarnu snimku Ivana Lisica Lije u Točku pod nazivon Bilo jednon na Sustipanu (Must see and hear iz 2005. Godine). BTW, ovo je drugo ponavljanje Točka, uz veliki pozdrav Ivici Franceschiju Frenkiju, ma gdje bija!!!
Opis: Dok je Joke smireno i staloženo pomaga Liji, odoli arlauče podrška iz broda: Lacan, Zloki, Dani i Baki. Guštat  i pojačat!

Adio Točak! Ili možda i ne - vidićemo kad se izvidi šta je ostalo u stini, a po slikama ne izgleda toliko loše!

Friški ožiljak

...

Iz drugog kuta... 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07