• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti PH speed 2013.
 
 

PH speed 2013.

Prebrzo da bi bilo oštro...

...

U CAF-ovom gnjezdu!Nedilja u CAF-ovom gnjezdu je iza nas! Marul je zadovoljan kako su njegovi natjecatelji penjali - struka naglašava da je startna reakcija svim našim asevima bila nešto bolja nego proteklih godina! "Na tome smo radili!" - poručuju.

Moramo reć da nije baš da pucamo od motivacije nakon cile predstave. Prvenstvo u brzinskom je još jednu godinu za redom ignorira ostatak Hrvatske (čast iznimkama!), a CAF se inertnom organizacijom potrudia da oni koji su se i dvoumili bi li došli to svakako ne učine sljedeće godine.

Čini se da u Hrvatskoj ne postoji značajan interes ni da se speed penje, a ni da se organizira. Zaključak: priliva se iz šupljega u prazno!


Svakako smo dužni čestitat svim Marulovim asevima koji su usprkos ciloj situaciji pokazali ono najvažnije, a to je htjenje i ljubav prema penjačkoj vještini! Evo najznačajnijih rezultata:

Mlađe kategorije:
Marulovi prvaci države u svojim kategorijama su - Niko Rimac, Vanna Piccini, Leon Milić, Antea Vrgoč, Barbara Gilić i Frane Gilić
Marulovi viceprvaci Hrvatske u svojim kategorijama su - Damjan Škare, Luce Škare, Martin Sučić i Duje Milić
Broncom se u svojoj kategoriji okitia - Luka Vidović
Ostatak Marulove ergele je zauzea - Eni Malenica (5.misto), Martin Guić (4.misto), Mikula Bašić (4.misto), Filip Vlahov (5.misto), Tonči Validžić (diskvalificiran), Lovre Stanić (4.misto), Rino Bešlić (5.misto) i Duje Greman Gremo (6.misto)

Seniorska kategorija:
Novi prvaci Hrvatske u speedu su - Inga Patarčić i Karlo Jakić
Marulovi asevi su zauzeli sljedeće plasmane - Barbara Gilić (2.misto), Šime Malenica (5.misto), Rino Bešlić (7.misto), Frane Gilić (8.misto) i Duje Milić (9.misto)


Komentari  

 
0 #1 Inga 2013-05-09 10:48
Slucajno pokupih neciji crni flis na toj tekmi. ;-) Molim vlasnika/cu da se javi :-)
Citat
 
 
+2 #2 Did Marul 2013-05-09 15:00
Inga, radi li se o Marulovom điletinu?

Hvala!
Citat
 
 
+2 #3 Perica Levatić 2013-05-12 12:08
Što se tiče interesa za speed - ja mogu za sebe reći da ga imam (ne bi penjao BWSC da nemam), no mislim da je tajming natjecanja loš s obzirom na BWSC tekmu - jer je već drugu godinu zaredom speed odmah vikend iza BWSC tekme.

Meni je prošle godine nakon rekorda trebalo tjedan dana samo da mi koža zacijeli. Također, teško je spremati se ozbiljno za dva natjecanja odjednom (plus da je speed u dvorani i na BWSC smjeru vrlo različit).

Ukratko, ja bi se vrlo rado okušao u speed natjecanju dogodine, ako će kalendar dopustiti.
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50