• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Wolfsberg report!
 
 

Wolfsberg report!

...

...

Još jedno je putovanje iza nas...

 

 

Sritni smo šta sve prolazi u redu i šta smo sa još jednog natjecanja donili međunarodnu medalju.

Pokret je bija dan ranije, ovaj put smo za spavanje odabrali Koflach u blizini Wolfsberga i klasičan gastehause u Austriji. Izvrstan smještaj sa kraljevskim doručkom nam je ponudija super kvalitetan odmor prid nediljno jutro u Wolfsbergu i susret sa 200 natjecatelja u Kletterzentrumu u njihovoj sportskoj dvorani.

Naravno da imamo pikanterija sa putovanja, pa mi ne bismo bili mi da to nije tako. Ali prvo da rečemo da smo ovi put putovali kamuflirani kvalitetnijim vozilom koje nije na splitske table, pa zato i nismo imali problema, osim šta smo do Graza išli ni livo ni desno, nego priko Mađarske!!?? Nemojte pitat kako i zašto, mi nismo ni trepnili, a kamo li da bismo se zabrinili, već smo lagano stisli gas i već oko 5 popodne stigli na odredište i prenoćište.

 

Jutro je donilo nova uzbuđenja i pokret ka dvorani i novom natjecanju. Dvista prijavljenih natjecatelja garantiralo je samo jedno: total full power šušur i zbunjozu!
Krenilo je sa U10 i U12 kategorijama.


Niko
Niko gazi bez problema. Iako ima najmanje brojnu kategoriju, daleko od toga da je to lagan posao, tako da Niki čestitamo na prvom međunarodnom zlatu!!!! Niko je u ukupnom poretku 2. od 13 natjecatelja.

Vana
Vana je penjala poprilično dobro, dala je sve šta je imala, oba kvalifikacijska do topa ali u finalnom se odrazija težak rad na treninzima zadnja tri miseca i nestalo je svježine, ali je opet uvatila izvrsno 4. Misto. Vana je u ukupnom poretku IRCC u svojoj kategoriji 3. od 35 natjecateljica.

Damjan
Da je sve od sebe, zbilja, no i kod njega je primjetno da nije bilo svježine, malo je zafalilo za u prvih 10, ali zato je Damjan odlučan dokazat u Zagrebu da može i bolje i jače. Ostaje žal za barem pokojim topom. Ajmo Damjane! Damjan je u ukupnom poretku 18. od 33 natjecatelja.

Leon
Vidno umoran, ali penje do maksimuma. Ide do kraja u užasno teškoj kategoriji i ima srca. Leon je zajedno sa ostalima pod drilom zadnjih miseci i vidljivo je da i njemu fali ona mala nijansa svježine. Milić mlađi poziva publiku u Zagreb da ga dođu podržat jer će pokušat po prvi put uć u finale šta bi bilo ravno postolju! Leone, podrška velika i samo daj! Leon je u ukupnom poretku 15. od 28 natjecatelja.

 

Kako ovi put  Bapsi nije bila s nama, odma iza Leonovog nastupa krenili smo doma, sa neizostavnim stajanjem i večerom u Macole...

 

Ovim putem pozdravljamo sve sudionike i isprika ako se nismo javili nekima pri odlasku, promaklo nam!

 

Najavljujemo spektakl u Zagrebu 21.04. naše domaćinsko natjecanje u IRCC Kupu, di moramo pokazat i dat ono najbolje od sebe.
Ponesite transparente i naoštrite glasnice, jer mi idemo po njega!!!!

 

Malo slika s napomenom da su najbolje slike od Bojana Futivića, mi jednostavno ne znamo - ne možemo – ne stižemo uz ostalo i slikavat i to ti je!

i naš novi prijevoz, kamuflirali smo se dubrovačkim tablicama :)

Gastehause Maria

kod našeg domaćina bija je kraljevski

Doručak

isprid dvorane

Wolfsberg

dio najmlađeg cro tima na IRCC, Lara, Martina, Vana, Damjan, Leon, Niko

Dream tim

Pet najmlađih Hrvatskih nositeljica U10 i U12 kategorija. Lucija Brkić, Martina Futivić, Lara Kmoch, Pia Čuljak i Vana Piccini

Cro Cure

na topu prvog smjera

Niko

u finalnom smjeru

Vana

fajta na izlazu iz stropa

Damjan

u detalju

Vana

u kategoriji U14

Leon

u detalju

Leon

sa zlatom oko vrata!

Niko

...

Marulov trio

na povratku doma

U autu

 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990