• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Suviše zanimljivo!
 
 

Suviše zanimljivo!

Uroš Brecelj, lookin super strong u klasiku Se oben, se untra (7c+) u Brelima. Ovo je jedan od rijetkih smjerova koji je zadnjih dana uspia izbjeć njegovu hladnokrvnu egzekuciju!

Dalmatian Hero

Počitnice v Dalmaciji!











Suviše je zanimljivo ovih dana u Majci Dalmaciji! Dok se lokalni asevi i legende polako oporavljaju od blagdanske žderačine, naši gosti iz Slovenije i Istre napadaju kilometre vapnenca u svih šesnaest!

Članovi istarskog pokreta otpora Čedomir Čikić i Filip Šobot uspješno kombiniraju Marjan i Klobuk. Na Marjanu je legendarni Šobot ponovija ni manje ni više nego New Years Day (7c), zastrašujuću liniju koja je u stanju uvalit kajlu i najspremnijima. Na dan prolaska dvojac je bia na Marjanu ispod smjera u sedam ujutro, a već oko 9ipo su sa New Yearsom u džepu bili na Klobuku! Tamo su se stacionirali u Zmajevom di je Čedo okitia Reposu activu (7c) i objavia joj da će bit njegova ili ničija!

Najaktivnija slovenska naveza je obitelj Brecelj! Asevi su danas napokon objavili rest day nakon sedam uzastopnih dana penjanja tijekom kojih su bili u Trogiru, Brelima, Marjanu i Klobuku. Uroš je nakon višemjesečnog plastičarenja napokon izaša na stinu i oduševia nas serijom odličnih sajtova i formom kakvu ne pamtimo još od kad je bia dugokos! Jučer je u centrali Klobuka u velikom stilu na pogled popea 40metarski the must - Araceli (7c)! Ode svakako valja spomenuti da je legenda Ajdovštine tijekom on sighta na pola smjera naiša na spit bez pločice kojeg je mrtav ladan priskočia, te da se u gornjem dilu smjera uspia izvuć bez gornje sige koja je totalno mokra - nevjerovatno!

...

Na terenu smo sreli i jaku navezu pod vostvom betke Galičić, stigla je Hrenova Tjaša sa prijateljima, Klemzy i ekipa samo šta nisu, a nakon Nove Godine tribali nam se pridružit i hrvatski asevi sa sjevera. Prognoza je solidna, napadat će se naveliko...



>>> DIDOVE SAONICE:
- Dide kako to fali pločica u Araceli? Ol je nije Mudronja okitija?
- Asu moj evo odgovor kako!


>>> ...
Najlipši c u Brelima? Se upat!

Mojca


Reposa activa (7c)

Čedo


Brecelj je nekidan popea Mudronjin projekt u ploči Zmajevog. Kaže da je oko 7a-a+, a nije mu daa ime s obzirom da se jos nije vidia sa Mudrim. Ode vidimo Boru Koračka u pokušaju prvog ponavljanja!

Boro



Komentari  

 
+3 #1 Dani 2012-12-28 14:33
Super, Bravo gosti samo daj!!!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990