• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti PH Juniori!!!
 
 

PH Juniori!!!

osvojeni u konkurenciji ekipnog poretka u težinskom i boulderingu za 2012. godinu

Vanči i Marulovi pehari

Subota...

Veliko finale u boulderingu predviđeno za sami kraj godine u Kući 'O Marula dugo se iščekivala, naročito među Marulićima. Svi su bili na iglama, treneri, ali i dica koja nisu ugostila svoje suparnike već 3 godine u svojoj dvorani, na svojim strunjačama. Konačno su i to dočekali. Teški treninzi i drilanje pred natjecanje došlo je kraju i bilo je vrime da vidimo rezultate tog rada.


I vidili smo ih!


Napominjemo da tijekom vikenda nije održano niti jedno super finale što kazuje da su smjerovi bili pogođeni i da su dali poredak.


Zato prvo želimo čestitat i zahvalit svima:
Svim našim malim i velikim natjecateljima i trenerima, roditeljima, svim članovima i cilom osoblju, svim sucima i pomoćnicima, jer bilo ih je puno. HVALA!!!

Želimo zahvalit i svim sudionicima koji su nam došli u goste i želimo se izvinit jer nismo imali prigodne darove za njih uoči blagdana, ali usljed velikog broja natjecanja ove godine i velikih troškova, nismo mogli više nego li smo dali, a htjeli smo. Iako nam je dvorana daleko ispod nekog levela di bi doveli goste, ipak je još jednom prikazala onaj pravi old school bouldering i kapacitete koje je pružala, a mi se nadamo da je ovo bija posljednji event ovakvog oblika na toj adresi.

 

Počelo je ka i obično sa najmlađom kategorijom cicibana. Moramo primjetit da ovi put ipak nije bilo toliko suza i ta nam je činjenica pokazala da smo se približili kvalifikaciji dobro odrađenog posla. Mališi su bili zadovoljni iako smo učinili sve da ih zbunimo i da im poremetimo neku uobičajenu penjačku rutinu smjerovima koji su ih trebali malo protresti i izbacit iz takta. Čestitamo!
Poredak:

1.Lara Kmoh, SPK Ztop 1.Valentin Mravlinčić, SPK Direkt
2.Lucija Brkić, RAK
2.Niko Rimac, SPK Marulianus
3.Iriana Jurčić, PK Split  
3.Karlo Omelić, SPK CAF


Mlađi kadeti i kadetkinje oduševljavaju svojim pristupom i ozbiljnošću, ali i sposobnostima. Moramo primjetiti da ova danas najbrojnija kategorija više nego ozbiljnih konkurenata dobro drma i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Osvojit medalju ovdje znači puno krvi, znoja i suza. Napominjemo i da trećeplasirana Martina Puljak nakon završene natjecateljske sezone za PK Split, od sada i službeno nastupa za Marulianus, di već trenira dva miseca pod Kivelinim budnim okom.Čestitamo svima!
Poredak:

1.Jani Zoraj, SPK Pulfer
1.Fran Zekan, PDS Velebit
2.Vana Piccini. SPK Marulianus
2.Damjan Škare, SPK Marulianus
3.Martina Puljak, PK Split   
2.Martin Ivan Sučić, SPK Marulianus
4.Mikula Bašić, SPK Marulianus


Kadeti uobičajeno rasturaju jer od njih se već očekuje nešto ozbiljnije. Vidili smo u međunarodnim natjecanjima da je ova kategorija u stvari početak ozbiljnosti i ulazak među velike. Smjerovi su bili teški i zato čestitamo svima!
Poredak:

1.Kaja Javorić, SPK Pulfer 1.Luka Marinić, RAK
2.Lena Gregurek, PDS Velebit    
2.Leon Milić,SPK Marulianus
3.Marta Jedrejčić, SPK Hiperaktiv    
3.Marko Veseljak, SPK Direkt
6.Toma Piccini, SPK Marulianus


Stariji kadeti i kadetkinje imaju veliki sraz među svojim pripadnicima kategorije pa tako postoji velika razlika u penjačkoj kvaliteti između prvog i posljednjeg. Nadamo se da će u budućnosti rad s mladima ovakove rupe popuniti i da će bit potpuno normalno da ova uzrasna kategorija dobije čvršću konkurenciju. Već od ove kategorije imamo hrvatske reprezentativce koji su u odnosu na ostale daleko jači. Borna Čujić i Vito Mužević i dalje suvereno vladaju među svojim vršnjacima na čemu im čestitamo!Cure su ipak malo izjednačenije. Naš debitant Ivan Znaor da je sve od sebe, ali jednostavno smjerovi su morali biti teški! Čestitke svima!
Poredak:

1.Lara Juriša, PDS Velebit     
1.Borna Čujić, SPK Ztop
2.Andrea Armano, SPK Pulfer 
2.Vito Mužević, RAK
3.Stela Pečenec, SPK Pulfer    
3.Josip Miljak, SPK CAF
5.Ivan Znaor, SPK Marulianus


Juniori
Juniorska kategorija pruža već istinski vrlo ozbiljan štih ispofiliranih penjača na vrlo ozbiljnom levelu. Iako ih ima manje nego u mlađim uzrastima, ne znači da ima manje uzbuđenja. Kod cura, Antea nije dala blizu drugima, dok bi kod muških istaknuli iskorak mladog Cafovca, Karla jakića, koji svojim rezultatima privlači pozornost na sebe već neko vrime, dok je Pečenec bio klasično dobar. Ovi put rekli bi da se Filip malo opustija, a šta je Karlo itekako iskoristija i odnija pobjedu u svom gradu za samo jedan pokušaj. Naš juniorski muški tim ipak je malo podbacija, što naravno ne zamjeramo, pa to je natjecanje. Svim curama čestitke na borbenosti, ali smjerovi su im bili za nijansu preteški. I ovdje smo imali debitanta, srčanog Mateja Pavlovića, koji nije niti mogao bolje u svom prvom nastupu. Čestitke svima!
Poredak:

1.Antea Vrgoč, SPK Marulianus 1.Karlo Jakić, SPK CAF
2.Lea Dekanić, SPK Marulianus
2.Filip Pečenec, SPK Pulfer
3.Lucija Jedrejčić, SPK Hiperaktiv 
3.Teo Legović, SPK Hiperaktiv
4.Ivan Rino Bešlić, SPK Marulianus
5.Duje Greman, SPK Marulianus
6.Matej Pavlović, SPK Marulianus



Stariji juniori su u konkurenciji u biti isključivo natjecatelji Marulianusa, te se vodila velika bitka među njima tko će na kraju uzeti najsjajniju medalju jer stvar je klupskog prestiža vladati ovdje. Dok među curama pored Bapsy još uvik niko drugi nema prolaza, Sara Marinković, naša debitantica, dala je sve od sebe čak i više od toga, ali nije išlo. Bapsi i dalje gazi. Sara bravo na hrabrosti!
Muški su odigrali igru i tu je bilo napeto do kraja. Borilo se za svaku zonu i ostavilo se srce na strunjačama. Čestitamo svima!
Poredak:

1.Barbara Gilić, SPK Marulianus   
1.Nikola Kramarić, SPK Marulianus
2.Sara Marinković, SPK Marulianus 
2.Frane Gilić, SPK Marulianus
3.Duje Milić, SPK Marulianus
4.Frane Čulić Bogetić, SPK Marulianus
5.Lovre Stanić, SPK Marulianus

 

Službeni ukupni poredak za 2012. godinu biti će objavljen uskoro!

Ukupno gledano, SPK Marulianus je ekipni pobjednik u mlađim kategorijama, kako danas, tako i ukupno u 2012-oj.

Svaka čast Marulići, ovo je Vaša pobjeda!

 

Generalno što se tiče organizacije, smatramo da smo uspili. Sedamdesetak natjecatelja, vrhunska atmosfera i smjerovi, dali su šlag na kraju ove subote. Još samo da su nam bolji uvjeti...

 

Nedjeljni report slijedi...

 

..

Mlađe kadetkinje

...

Mlađi kadeti

...

Juniorke i juniori

atraktivno penjanje

Andrea Armano

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990