• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Uoči finala!
 
 

Uoči finala!

Vanči u akciji!

Na kantunu

Uživo iz Odakove!




U trenucima dok ovo čitate naši asevi taman kreću na zasluženi počinak. Kuća O’Marula će sutra zasjati punim sjajem!

Chief routesetteri Daniel Skyhook Piccini i Ivan 3D Lisica su iznimno zadovoljni odrađenim poslom i viruju da će natjecatelji dobar dio njihovih smjerova okarakterizirati pridjevom – klasik! Skyhook je za omladinu pripremia 5 komada, a 3D je iša na čak po 6 bouldera u svakom krugu seniorskog spektakla u nedilju. U vrimenima kada su naši natjecatelji navikli na gabarite modernih boulder dvorana, ovo je prekrasna prilika da se svi skupa prisjetimo kako se prije boulderavalo u tisno, šta znači dobra prečka, čemu služi kantun, zašto volimo petu i kvalitetni sit start.

Valja naglasiti da će tehnička služba na čelu sa Tonijem Zlodrom Zlokijem cilu noć provest u pripravnosti kako bi obranili boulder u slučaju obilnih padalina. Sve kante su trenutno raspoređene na strateška mista i asevi su spremni za eventualni dolazak vodenog vala. Za to vrime legenda hrvatske sudačke scene, Hrvoje Lacić Lacan, poručuje natjecateljima da se drže reda i ponašaju u sportskom duhu jer u suprotnom neće imati milosti čak i prema cicibanima!

U uvik premaloj Kući O Marula će se ovog vikenda sigurno tražit misto više. Stisnimo se kao nekad i uživajmo u spektaklu! Neka bude pikantno!

>>> 20 veličanstvenih - Marulov mladi team: Niko Rimac, Vana Piccini, Damjan Škare, Mikula Bašić, Martin Ivan Sučić, Toma Piccini, Leon Milić, Ivan Znaor, Antea Vrgoč, Lea Dekanić, Matej Pavlović, Ivan Rino Bešlić, Duje Greman, Barbara Gilić, Sara Marinković, Frane Gilić, Frane Čulić, Duje Milić, Lovre Stanić, Nikola Kramarić

Komentari  

 
+4 #1 Ivan 2012-12-15 16:09
Frane Čulić legendarni Bogi, da nebi bilo zabune ;-)
Citat
 
 
+4 #2 Marin S. 2012-12-15 19:29
Svima sretno, al navijam za našeg Franu Č. i Gremu naravno... :-)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990