• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt TRAGEDIJA U TROGIRU!!!
 
 

TRAGEDIJA U TROGIRU!!!

ImageU Trogiru se dogodila golema tragedija za naš sport i sve penjače!

Legendarni smjer Do the Evolution, 8b, u sektoru velika stina, je brutalno otučen kladivom čime je smjer u potpunosti devastiran. Isklesano je preko 10 novih hvatišta i nožišta, a dobar dio već postojećih, posebno onih u donjem dijelu, je proširivan i dorađivan. Sve se to dogodilo upravo na najtežim dijelovima smjera, a nova hvatišta su najčešće postavljena između dugih i teških pokreta.

Ovakvo nešto još nikad nije zabilježeno na području Hrvatske i predstavlja vrhunac penjačkog kriminala i kršenja svih etičkih normi koje vrijede u našem sportu. Ekipa SPK Marulianusa je u dubokom šoku, a intenzivno traga za počiniteljem koji je ovim činom uništio najveći smjer-klasik na ovim područjima, godine truda koje su se ulagale da se opremi i popne i još puno toga.

Molimo da nam se jave svi one koji imaju bilo koju, pa i najmanju informaciju o događanjima na velikoj stini u Trogiru, u proteklih mjesec dana. Vaša pomoć nam je od velike važnosti, a naš kontakt je Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990