• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Pakla zero gravity!
 
 

Pakla zero gravity!

Uvaćen ode tijekom uspona u Funky-ju. Nije dugo penja vaka, pa je ovi prvi dan ima dosta problema sa ukapčanjima, jel mi konop iza noge i ostalim tehnikalijama... :-)))

Niksi

Ka baluni od helija!Silenzio stampa prekidamo pikantnim mini reportom iz Paklenice! Tamo se među brojnim asevima i legendama nalazi(a) i marulov juniorski dvojac koji je nakon duže vrimena izaša na stinu...

Hajlajt subote je Niksijev uspon u klasiku Funky shit (7c+/8a) na FLEŠ, a u nedilju Barbarin prolazak istog smjera na red point - mašala omladino!

Osim spomenutog - Niksi je fleša i Bogatu Mariju (7c+/8a) ali će je vjerovatno kod Jensa definirat ka 2nd go jer gornji dio izlazi po Svarogu (7b+) kojeg je pola ure prije toga sajta. Također fleša je i Jožeka (7b+), a onda iz 2.-e  (tj. 3.-e ako ćemo računat da su prvih par ukapčanja zajednička sa Jožekom) popea Mrakana (8a) i Vodana (7b). Dodajmo i Gerovit (7a) sajt za Bapsi...Svakako valja spomenuti da je Gerovita na fleš pospremia i Jere Cokarić, da su se Vodanom zabavili VBR Županović i Slavuj Kragić, da se atletskim Jožekom poigrala Baki, da je Lija magnezijaa u detalju Bogate Marije, da je isto napravia Kivi iako je dan prije to učinia i Funkyju, da je Dama na stazi povratka, da je Cepa popea ženski BWSC i da je Nosa, nosa, a sija seti bata...

Dva dana u Hramu su prezentirala strašan level ST scene koja bez imalo stresa i u više nego opuštenoj atmosferi (možda je upravo to ključ uspjeha) dominira sigom, stiskom i pothvatom. Asevi i legende su pokazali da znaju ukrotit najluđi prevjes i učinit da izgleda ka najlipša ploča. Kad se ima past oni ne skaču na travajac nego ponude publici french blow -  jer nije bitno proć nego boravit u stini sa stiom, i sam postat siga dok si među sigama!

Još su dva dana kanjona pred nama. Dio ekipe se mora vratit u Split, ostali će doma u utorak, a PRO team nastavlja turneju prema Istri. U ime redakcije posebnu podršku šaljemo Doktoru koji je jučer dešifrira Funkyja, danas odmara i onda udara, Niksiju koji će od sada levitirati u popularnim rupama (upad 10kn, šou zagarantiran!) i braći Levatić jer rekordi su tu da se ruše!

A muerte!


Dva dana - jedna želja! Čestitke ćeri o Marula na najtežem smjeru do sad!

Bapsi

Komentari  

 
+5 #1 Dani 2012-04-30 12:27
Bravo mladosti, samo udarajte!
NGM!
Citat
 
 
+2 #2 Indira 2012-04-30 17:11
bravo bravo!
Citat
 
 
+3 #3 Did Marul 2012-04-30 19:35
Isukrsta ti !!!
UVRM !!!
Citat
 
 
+3 #4 Marin S. 2012-04-30 19:48
Čestitam omladino - BRAVO ! :-)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07